UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
так а что ты поплавать хотел чтоль?
-
Добре дякую вроді би можна якщо не міняти airport
-
Ну у кожного свої вимоги. І до речі то ми ще взяли найдешевший період, зараз там ціни значно вищі.
-
это понятно, можно и за 20000$ отель взять, только зачем 🤷🏻
-
Але то не ол інклюзів
-
Я просто живу в даунтауні, 15 хв пішки до роботи, але працюю більше з дому, бов коледж курси теж 7 ха пішки. Тому авто беру в комунавто, раз на тиждень на закупи.
-
Туда-назад?
-
только горящий тур ещё можно взять, он идет по цене себестоимости
-
Ну то вже такоє. Я з 90х тому ходжу без навушників і тримаю їх в полі зору, щоб встигнути зреагувати. Про всяк випадок сходив на курс самооборони від копів, який проводили у нас в будинку. Але то було більше для консультації, що можна, а що ні.
-
так вот на зараз, 2к за двоих 🤷🏻 никогда не пользуюсь посредниками они всегда берут за свои услуги % доходящий до 100 от стоимости тура, а платить 1-2к за то что можно сделать самому ну это тумач
-
Так попарайд 16$ коштує
-
Добрий вечір, Продам усе за 30 доларів.
-
Самооборона від копів))
-
І я брав від еір Канада, разом з перельотом теж норм, але переліт незручний, бо пересадка в Ванкувері.
-
Але там була чоловікоподібна маленька жінка і маленький чоловік. Він вдягнув захисний костюм, то я згадав свої заняття дзюдо, та трохи його покидав там. Вони вчили вдарити і тікати, а я автоматично його килав через себе і робив кілька ударів. Якось не виходило кричати і тікати. ;)
-
он не очень удобен, ты как бы привязан к времени постоянно смотришь на часы что бы не прозивать время питания, поэтому кафешки это топ, распоряжаешся сам своим временем а не живешь по расписанию отеля
-
Глок дістав, от і вся оборона.
-
Я мав на увазі вони організатори тренінгу ;)
-
Там їжа і напої були доступні майже цілодобово. Крім 2-6 ранку. Але ще мінібар зі снеками оновлювали щодня. То можна сказати цілодобово. + Різні розважальні програми
-
Так. 11 грудня через Лондон з Варшави прилетіли. В Лондоні на 24 години візу дали, показали квитки до Калгарі
20 Jan 2023, 19:11
218035/375775
3 minutes ago