UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Андрію, добрий день! Ви ще працюєте в бест бай? Мені потрібен гарний ноутбук не за всі гроші світу, можете когось зі своїх колег порадити, хтось допоміг з придбанням ноутбука на гарних умовах?
-
Перш за все треба залишатися людиною. І мені шкода, що для моїх співвітчизників норма, коли інший співвідчизник спершу наїбав канадця поплакавшись як все погано, потім наїбав свого ж співвітчизника щоб на ньому зароби. І так, дійсно ми як діаспора повинні вести себе достойно, тому що це репутація нації і краще таких випадків уникати - це по-перше. По-друге діяльність з перепродажу автомобілів підлягає ліцензуванню і як мінімум цей барига порушує законодавство, і доречі, приклад про дилерів недоречний, тому що вони ліцензовані і платять додаткові податки і платежі за отримання ліцензії. А те як заробляє цей хлопець це називаєть "насрати на все і на всіх, не тільки на канадців, користуючись їх доброзичливістю і бажанням допомогти але і своїх співвітчизників, як і на норми законодавства". Тільки не забувайте, це не Україна, тут порішати з податковою і органами ліцензування потім не вийде 😉
-
Дякую за розуміння. Саме в цьому і полягає питання
-
Предлагаю зарубится сегодня вечером во взводе 🤝
-
-
Лицензия нужна при определенных условиях продажи. Изучите вопрос, на всякий случай. По остальному я думаю это дело каждого и личная ответственность.
-
-
Дякую за змістовну відповідь, щасливого Різдва!
-
Ладно
-
Вы были услышаны)
-
Ну по правилам налог надо платить и на продажу вещей в этом чате, насколько я знаю:)
-
Але для вас я заморочмвся: Any person, partnership, sole proprietor or company selling or leasing motor vehicles to retail consumers in Alberta must be licensed as a motor dealer. Anyone selling more than five vehicles per year is automatically deemed to be a dealer under AB law. However, the sale of even one vehicle to a retail consumer as a business activity may require a licence. По-перше це явно не його перший автомобіль за рік. По-друге його мета є заробітком тобто бізнес. Так, що я вам також раджу розбиратися перші ніж вставляти коментарі
-
Пресдаємо свою квартиру с середини січня, можна і раніше. 1649 cad рента , контракт до 1 серпня від агенції boardwalk. 2 хвилини пішки до зупинки 7th st c-train, 3 хвилини до west Kerby. Квартира тепла, сонячна. Додатково плата за споживання електроенергії та інтернет. Вода та опалення входять у вартість ренти. Також у ренту входить користування спортзалом, басейном, тенісний корт та тераса для барбекю
-
Всім привіт приїхали з дівчиною Калгарі на неділю відпочити Можливо підкажете коли і де будуть проходить місцеві заходи? Та чи будуть вони