UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так в сенсі, ціна мене влаштовує, мене не влаштовують люди які з Канади в Україні можуть купити за 10, і спішать всім про це розповісти
-
Продаем матрас , переезжаем Совершенно чистый, продезинфицирован, без каких-либо дырок, пятен и неприятных запахов Кинг размер Ширина 190 Длина 200 Толщина 40 Цена 265$ Можем подвезти вам на дом или самовывоз Пишите в личку мне
-
Всім привіт! Вітаю з Різдвом Христовим . Шукаю хорошу та платоспроможну сусідку/сусіда на довготривалу оренду. Кімната з меблями. Вартість оренди 950дол. Всі комунальні включені в вартість разом із страховкою.Тут тепло взимку; самі регулюємо температуру; 2 рівнева квартира. Знаходиться будинок напроти Market Mol , автобусна зупинка зразу біля дому, тихий і гарний район NW Дзвоніть +1 (825) 561‑8125
-
Там автобус був за 10 баксів на onit, але певно вже розібрали квитки. Варто чекнути. Але орендне авто буде дорожче ніж каршерінг Communauto. Комунавто вийде баксів 90 туди й назад + за в'їзд в Банф
-
До 5 сегодня, продуктовій
-
Привет подскажите плз, хочу отправить письмо на хелс бенефитс, на него надо почтовую марку клеить? Её только в канада пост можно купить или где то ещё есть?
-
Вообще , смысла нету отправлять. Карта в обычные дни делалась ~3-4 недели. Сейчас праздники + карта работает до 31 января
-
Дуже дякую!🙏
-
Canada post
-
В какой отдел?)
-
Просто принеси заклеенный конверт в отдел и скажи что хочешь отправить, они сами все сделают
-
Підкажіть скільки коштує провоз автокрісла на wizzair, та westjet? Є у цьому який сенс?
-
Безкоштовно здається лише раз на рік, наче у день музеїв
-
Чи можна якось отримати знижку на зоопарк, якщо поки не маємо fair entry?
-
В Ryanair, який теж лоукост, було безкоштовно. На 90%, що й і wizzair. Має бути написано в їх правилах
-
Ми везли автокрісло. Правда в іншій авіакомпанії. Воно прирівнюються до коляски. Здавали в багаж безкоштовно.
-
ну це для westjet, що стосовно wizzair?
-
якщо дитина летить, можна безкоштовно 2 речі везти дитячі. Типу коляска чи автокрісло
-
Там записуватись треба у зоопарк, щось чув що квитків не має зараз
-
A foldable baby stroller or a small foldable travel cot free of charge (will be loaded in aircraft hold) З сайту wizzair (чомусь посилання на wizzair тут видаляються)
20 Jan 2023, 19:11
219301/371891
13 minutes ago