UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Цілодобово Встигнете
-
Без Офіцерів достатньо
-
Без перерви?
-
Огромное спасибо.
-
👋🏻 🌍 Привіт! Моєю стихією є доставка та продаж найкращого брендового одягу з Китаю та інших країн світу 🌐. За більш як 4 роки в цій галузі я забезпечую оперативну та надійну доставку стильного та елітного одягу 🔝. ❄️ Якщо ви шукаєте не тільки модний, але й ексклюзивний брендовий одяг, чи цікаву можливість співпраці в цій сфері, звертайтесь до мене особисто. Усі всі деталі також доступні в моєму профілі. Запрошую вас у світ вишуканого стилю та елегантності! 👗👠✨
-
вакансія у місті Canmore з обов’язковим безкоштовним проживанням Графік роботи 5 днів на тиждень(7-8 робочих годин кожного робочого дня) Заробітна плата: на старт 18$/ годину 🏥Роботодавець надає медичне страхування Alberta Blue Cross В основні обов’язки входить: Лагодити зломані чи зіпсовані речі Перевозити клінерів по локаціям І усі інші технічні речі ❗️❗️є потреба мати права 5 класу❗️ За усіма питаннями звертайтеся в дірект, я дам контакт роботодавця у Ватсаппі
-
Ще одне питання мати дружини отримала листа від IRCC ухвалили візу також вона здала біометрію а VFS Global ще 7м місяців тому але немає ніяких запитів про збір паспорта,я писав до Канадського посольства вони запросили документи я надав все необхідне але відповіді немає вже 3 місяці