UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А ха ха🤣 на этот вопрос нужно в закрепы повесить ответ) я не понимаю людей 🤷🏻♂️ неужели им достаточно инфы с телеги от каких то рандомных людей🥴 мы когда летели через Лондон так я читал инфу как это работает на государственном оф.сайте Великобритании а потом ещё у авиаперевозчика переспросил не будет ли проблем и проблем не было. Здесь же достаточно написать что виза не нужна и чел уже побежал покупать билеты а потом слезные посты печатать не пустили на рейс ай яй яй
-
Борщ дуже смачний з них
-
Добрий ранок, памʼятаю питання вже було, але не можу знайти ((( що відбувається з номінацією, якщо вона втратить чинність, а AOR так і нема? Дякую завчасно
-
Продаёт ли кто матрас/кровать? Так же ищу офисный стол, телик, подставку под телик, диван
-
Зроби табу тут на питання про переліт через Лондон😂 Бан за питання
-
Звучит, как токсичность, но я согласен полностью:)
-
А ти уяви, яка доля українців знає англійську на рівні, достатньому, щоб це е знайти і вичитати? Ну а в першу чергу людям ліньки щось робити самостійн, тож вони краще будуть чекати, ніж швидше зробити. Ну і да, ще й перекидання відповідальності)
-
Всім привіт. Хто здавав СЕЛІП в даунтауні підкажіть будь-ласка, - як там з паркінгом, в денний час можливо місце знайти, дякую?
-
Та навіть якщо поп-ап зробити при вході в групу, то все одно писати будуть. Така людська природа🤷♂
-
Мизерная
-
Може друга частина і трошки так, то чисто моя думка. Але дійсно цікаво, яка доля людей з вільною англійською?🤔
-
Привіт, хтось вже отримував Accounting Certificate? Якщо так, то де? Дякую
-
Продаємо круті копії брендів, в нас більше 5000 товару, посилання в профілі, або кину в лс, підійде одяг для блогерів, для підприємців, для людей які люблять себе стильно і дорого одягати.🌟
-
Купимо обідній стіл зі стільцями
-
Доброго дня,потрібна чистка обличчя,є тут люди що цим займаються? Дякую.
-
Specsavers, Westbrook Mall. Ask for Ana.
-
Який крипто кошельок працює легально тут в Канаді?
-
Продам новий комбінезон, розмір М На зріст - 157 - 163 см Обхват грудей: 84 см Обхват талії: 66 см Обхват стегон: 92 см Матеріал: бавовна Теплий 20 $
-
Beauty set Новий 20$
-
Хорошие игры
20 Jan 2023, 19:11
219985/371984
15 minutes ago