UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Угу. Чтоб получить пермит в аэропорту
-
Добрий вечір! Питання мабуть вже для багатьох відоме, прошу вибачення якщо це обговорювалось. Цікавить дата 31 березня, що до цієї дати необхідно приїхати в Канаду щоб отримати ворк перміт, це так? Сама віза вклеена з позначкою "воркер".
-
Добрий вечір. Чи є тут панянки з дітьми з особливими потребами?Маю намір летіти в Калгарі. Хотіла б дізнатися інформацію про школи, куди ваші дітки ходять. Моій дитині майже сім. Для сина це буде перший клас. Буду вдячна всім, хто відгукнеться в приват і поділиться досвідом.
-
А в теорії якщо заїхати пізніше які варіанти щоб можна було працювати
-
Главное - виза есть.
-
Я просто предположил
-
Можно трохи детальніше, я про таке не чув)
-
www.kijiji.ca/v-view-details.html?adId=1679719726&siteLocale=en_CA
-
Насколько я понимаю, всегда можно онлайн подать. У него же есть свойство заканчиваться, например
-
Та я ж чого і питав за це. Це буде якась програма окрема чи що, як подати онлайн?
-
Знаю, но просили не кидати контакти. Пошукайте по fyi doctors або взагалі по групі
-
Ну так ты ж на него подать сможешь онлайн
-
Та якщо дозволу на работу не буде, що толку)
-
Яка довжина, висота?
-
Canada ca сайт
-
Я без понятия, если честно
-
Це воно? Сорі посилання не пропустило
-
Всем привет. Кто знает как посмотреть остаток по бенефитам? Если я брал по бенефитам весной контактные линзы,как посмотреть могу ли я взять их снова?
-
День добрий!! Може комусь треба няня, в мене досвід праці в дитячому садку . Живу в районі NordWest. Автомобіля немає, мені 60 років. Дуже люблю діточок.
-
Я щось виграв?
20 Jan 2023, 19:11
220009/374891
4 minutes ago