UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Фотки видел? Борцуха минимум 😂
-
Нееее, шахматист бы за 800 пустил потом бы 1000 сказал😂😂😂😂
-
Напишу в личку
-
Братва,не стреляйте друг в друга 😂😂😂 Не шутил бы ты,с такими спартсменами
-
Это чудо ещё и угрожать мне пыталось 😂 не перестаю удивляться новоприбывшим
-
Малыш😍слава Богу что улетел. А я в отчаянии
-
Фірму не пам’ятаю (( здерлася наліпка… але не Скудо. Якийсь типу ноу нейм, але по якості 👍 Ось такого розміру повинна бути клітка - щоб міг стояти і розвертатися. Цього досить, ніхто за це не чіплявся до нас Лайфхак на 1-му фото - як провезти відкритий корм - прив‘язуєш зверху ( типу в дорогу пожувати). Але я там з кілограм хороший влупила, можна було всім відділенням наїстися😹 то теж нічого не казали) Обов’язково постеліть на підстилку пелюшку поглинаючу, бо наш трохи дзюрив😅 Кріпила її на подвійний скотч, щоб не йорзала. між перельотами виводили біля аеропорту - є спеціальні місця - то там робив свої всі біг справи)
-
У меня тоже француз,не знаю как вывезти
-
Мне Лот ответил сначала что не берут,а потом что берут...опасные они
-
Добрый день,Сколько платили за собаку ?
-
Якщо побачите на секондах такі подібні іграшки ялинкові,напишіть мені,будь ласка. 🙏
-
Доброго вечора. Ми летіли з французом🐶 ( 2,5 роки) 5-го жовтня.Все прийшло чудово. Правда, собака трохи був шокований усім, що відбувалося, але відійшов від подорожі швидко. Летіли: Варшава(LOT)-Торонто-Калгарі(WestJet) Собака був у багажному відділені ( так як >8 кг) Там за ними весь політ слідкують спеціальні люди. Ми прив’язували до переноски корм і вони ним підгодовували. По прильоту в Торонто, коли забирали собаку то спостерігали дуже смішну ситуацію - 2-є працівників стояли навколішках біля переноски, говорили до нього на ім’я і заспокоювали собаку. Поїлку брали для гризунів. З нею дуже зручно, бо не розхльобується вода і він до неї швидко звик Ніби все. Гарного вам польоту✈️