UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привет всем! Есть здесь кто-то, кто приехал в Калгари и уже получил PR по провинциальной программе Альберты? Если да, был бы рад за помощь, нужно пару вопросов задать
-
Або краще така
-
Така добре ?
-
Підкажіть будь ласка Хто летів з собакою 60 см в хольці і вижче Який розмір клітки підходить ? На 30 кг
-
Привет всем! Есть здесь кто-то, кто приехал в Калгари и уже получил PR по провинциальной программе Альберты? Если да, был бы рад за помощь, нужно пару вопросов задать
-
А украински банковский счёт ни катит ? Например моно
-
Дію по закону 🤓
-
В Канаді нікому нема справи до внутрішнього паспорту, та і в принципі, за кордоном. То ж it's up to you
-
Доброго дня Підскажіть Після виповнення 25 років,куди звертатись для заміни фото (паспорт книжка ),чи на заміну ІД карту ,паспорта . Чи є це актуально ?
-
Купив білети до Калгарі щє два місяці тому, чекати на виліт ще 3 тижні, але чомусь чим більше наближається день Х тим сикітніше становится 🤓
-
Доброго дня, підкажіть, чи треба робити щеплення від ковіду, для в'їзду в Канаду?
-
Вам лучше замерить собачку (хотя бы примерно), а на сайтах продажи клеток есть тоже размеры. Они всегда указывают в описании рост, длину, ширину для какой подойдет. И из опыта. Мы брали на небольшую собачку такую огромную клетку как для 30-кг чтобы ему было где развернуться и вытянуться. Полет же долгий, и время не только полета будет, а и до/после и все время в клетке. Я бы брала самую большую которая есть чтобы собаке было просторно (особенно если он 30 кг.
-
Всем привет 👋 Я начинающий барбер (я себя рассматриваю как человек который может что то сделать с вашими волосами😄) и мне нужны люди для отработки разных техник стрижки 💇♂️ Поэтому я приглашаю вас к себе домой на стрижку, пообщаться и провести время с пользой👌Я живу прям возле C-Train станции в центре Downtown поэтому вам не нужно меня долго искать 🔍 Кому интересно такое предложение и кто хочет подстричься к новогодним праздникам - пишите, подберем любое удобное время⏳
-
В Канаді ніде. Десь в Європі відкрито дп документ-точно Польша, здається Словаччина та Стамбул. За заміною паспорта на ід (здається не вкліюють зараз) то туди.
-
Діло в тому ,що я зараз в Польщі Планую їхати до Калгарі Та питання з цим «25 та паспортом»зацікавило Заздалегідь, вирішила запитати ,щоб не було потім складніше вирішувати це питання Дякую вам за відповідь 🙃
-
Пиши в лс
-
Всім привіт, хтось здає авто в оренду? На 2 тижні потрібно
-
Самостійно. Вже відправити можуть поштою. Але краще пошукати в них інфу на сайті, бо різне. Аде консульство цим не займається. Я б забила якщо чесно)
-
Потрібно буде їхати самостійно ? Чи робиться через запит якось по пошті ? Зовсім не розумію в тому 🥸
-
Я не менял, никаких санкций за это не последовало, так что не переживай
20 Jan 2023, 19:11
220472/378221
10 minutes ago