UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет 👋 Я начинающий барбер (я себя рассматриваю как человек который может что то сделать с вашими волосами😄) и мне нужны люди для отработки разных техник стрижки 💇♂️ Поэтому я приглашаю вас к себе домой на стрижку, пообщаться и провести время с пользой👌Я живу прям возле C-Train станции в центре Downtown поэтому вам не нужно меня долго искать 🔍 Кому интересно такое предложение и кто хочет подстричься к новогодним праздникам - пишите, подберем любое удобное время⏳
-
Діло в тому ,що я зараз в Польщі Планую їхати до Калгарі Та питання з цим «25 та паспортом»зацікавило Заздалегідь, вирішила запитати ,щоб не було потім складніше вирішувати це питання Дякую вам за відповідь 🙃
-
Потрібно буде їхати самостійно ? Чи робиться через запит якось по пошті ? Зовсім не розумію в тому 🥸
-
Бажано вже підшукувати Хоча б шукати варіанти в інтернеті і попереписуватись з людьми
-
Важко щось планувати 😕
-
В Украине уже давно все не как нужно. И какие там могут быть осложнения при возвращении? Подача на паспорт? Пффф, вот ета сложна)0 Рили, вы морочите себе голову чем-то бесполезным) У меня есть достаточно знакомых, которые либо потеряли, либо просрочили уже внутренний
-
Люблю коли все «як треба» Та не люблю вирішувати такі питання ,в ускладненні й формі 🤪
-
Знаю людей, которые это как раз больше всего не планируют. И, честно, вот чем пригодится внутренний? Лежать глубоко в папке с доками, потому что никогда не пригодится за границей? Вы даже если вернетесь в Украину, то сможете там пойти и оформить себе внутренний. Это та вещь, на которую сейчас уж точно не нужно тратить ни деньги, ни время
-
Так,ви цілком праві Дякую за розуміння та відповідь 😌
-
🆘🆘🆘Хто летів нещодавно westJet Канада-Париж або навпаки? Підкажіть будь ласка чи немає великої затримки ? В мене наступний переліт з Парижу через 4 години, але це вже окремий інший переліт та квиток, в тому ж аеропорту Боюсь що не встигну Порадьте будь ласка 🙏🏻