UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт! Вибачте що турбую,але як це працює:ми перший раз летимо взагалі. Там пише про їхню автоматичну реєстрацію.Вона працює для west jet?По ідеї посадкові талони прийдуть на пошту, правильно я зрозумів?І крім іншого цікавить чи чекін потрібно робити,чи це і є їхня "автоматична реєстрація"? Завчасно дякую за відповідь. Ще раз вибачте,що турбую!
-
Усім привіт! У звʼязку з переїздом. Перездаємо свій 1 bedroom бейсмен з 10 січня. Контракт ще до березня 2024 року, можна продовжити. Вартість 1300$ у вартість входить вода, опалення та інтернет, є парковка біля будинку. Є меблі та посуд. Оплата за останній місяць і депозит. Тихий і спокійний район McKenzie SE. За детальнішою інформацією пишіть в приват.
-
Я пробував цей шлях, але нажаль ні. Там тільки TFSA.
-
Делаю девочек немножечко счастливее😉 Наращиваю ресницы в Калгари)..я начинающий мастер по этой причине беру только за материал ☺️ -Украинскими материалами -Бесплатная парковка Downtown Приходи и ты🙃 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
1 Sign on to Online Banking and select "Customer Services" from the menu. Under “Account Services”, select “Contribute to a TFSA Account” or “Withdraw from a TFSA Account”. 2 Enter your contribution details. Select which account you'd like to contribute to or withdraw from, the amount and the date of transfer. Может там такая же для FHAs ?
-
Вроде норм уже. Ну вкус и запах вернулись:-/
-
write down account number of the FHSA go into your investment account, click the triple line icon in the top right, select "preferences" under account select "link brokerage account" put in your FHSA account number. Now that the account is linked money can be transferred by selecting "transfer funds" from the main page Подозреваю эта инструкция
-
Ещё бы, пиццу с ананасами ела
-
Немає
-
Добрий день підкажіть, в аеропорту Калгарі є червоний хрест?