UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам демісезонне водовідштовхувальне взуття. Розмір – 39. Вартість – 20 CAD.
-
Сдается комната в районе Марда Луп, адрес 1537 34th Ave SW. Второй этаж (это верхний этаж дома), южная и западная сторона - два окна (на юг и запад), 144 квадратных футов (13.5 кв.м) плюс свой гардероб (стенной). Туалет, ванна, кухня общие с хозяйкой (канадка). Цена 800$ за месяц + 400 депозит. Все включено в сумму (электричество, вода, интернет) кроме laundry (2$ стирка, 1$ сушилка). Автобусы номер 13, 22, 7; остановка в 2 минутах от дома. 10 минут на автобусе к центру. Можно с домашними питомцами (кроме собак). Контракт заключается на любой срок по договору с хозяйкой апартаментов. За подробностями пишите в лс.
-
🤔🤔🤔
-
Доброго дня! Продам свій iPhone XS max 64gb Телефон в ідеальному стані (як новий) Не має одної подряпини. Завжди використовувався в захисному склі та чохлі “Spigen” Батарея тримає добре В комплекті їде чохол та зарядній шнур. Та 6шт. запасних, захистних стекол Ціна 390cad
-
Сегодня жена спросила, когда мы уже купим ложку для обуви. Испортила себе сюрприз на Новый год, дурашка :-)
-
Я бы посоветовал банк который не берёт таксах на "обслуживания" или транзакции. Примерно Tangerine или PC Choice. В Tangerine точно сможете открыть аккаунт онлайн.
-
RDC83 це у Калгарі (east) BDCX4 це десь на півночі від Калгарі (можливо в Balzac) Потрібно володіти англійською, мінімум на вільному побутовому рівні. Подавати резюме у них на сайті (компанія Rona) наскільки я знаю, вакансії актуальні, в любому випадку краще подати резюме ніж ні good luck
-
Детский комплект - размер на фотографии. Бесплатно. Кому интересно, пожалуйста пишите в личку. Всем хорошего дня!
-
Добрий день! Шукаю роботу терміново!!! Є освіта торгівельна, багато років працювала у гіпермаркеті Метро, касиром, оператор по прийманню та поверненню товарів. Також маю юридичну освіту, останні 4 роки в України працювала в поліції, підрозділ 102. Робота потрібна терміново, тому якщо потрібно, то можу швидко навчатись. Відвідую курси англійської в CCIS 4 рівень. Непогано все розумію, але багато не розмовляю. Маю великий досвід водіння, та тут маю канадське посвідчення. Є одна машина в родині, але якщо буде робота то придбаємо другу. Буду вдячна за будь-яку допомогу у пошуках або рекомендаціях.