UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
-
В волмарті не пам’ятаю, а от в суперсторі точно є. Я брала там де для галетти то мені не сподобалося, як воно себе повело з начинкою, а от без начинки нормально. Круасанне не брала
-
Де знайти фейерверки в Calgary?
-
В волмарте есть и в сэйфуэе
-
так я тоже умею
-
Вже соловʼїною)
-
сперва перейдите хотя бы по тем двум вариантам на скрине, и поймете что меня не устраивает
-
Ужас какой.
-
🤞 удачи продолжайте искать в том же направлении гугл мапс вам в помощь
-
Потрібна ліцензія наскільки я знаю Можна думаю знайти помічником Але тут відрізняються всі стандарти Труби в основному мідні, потрібно вміти паяти Ну а там вже витяжки ставити і тд це вже простіше Шукайте plumber
-
Перефразирую вопрос! Кто-то лично своими глазами видел, трогал фейерверки и покупал в Калгари? Как называется этот магазин или адрес вам известен?
-
Ну так індуси англійську знають А українці всі шукають будь яку роботу, машини немає, англійська погано і тд Так свої хто працює ( українці) і не хочуть брати українців на роботу до себе в команду 🤷♂️ Та і індуси працюють в магазах за 15$ Жодного разу не бачив їх на констракшинах Максимум сайдинг На чомусь важкому вони не працюють В цілому так, в магазини важко влаштуватись Там індуси, студенти ітд Плюс і парт тайм Але все таки якщо заходиш в Маркс або волмарт, долораму то там бачу вже домінують українці
-
Они в физическом труде не работают, потому что руки из жопы.