UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Wow
-
Можна онлайн податись Я собі онлайн робив По пошті потім прийшов
-
"I don't know what I would do without Mrs @Mariaivanx, he helps me track and plan my investments. Even though my funds are limited and I am electronically challenged, it works for me and I have made up to $57,000 just within 1weeks. I believe it is a valuable tool for everyone regardless of the size or complexity of accounts. It works well for businesses and individuals who wants to invest, you can click on the link below to join the channel 👇👇👇 https/+8gOAnyRRwgw2OTY0
-
Привіт, спільното✨ Можливо хто знає де можна придбати манку ?
-
Привіт, спільното✨ Можливо хто знає де можна придбати манку ?
-
Только не ситхи, а сикхи)
-
Дякую ✨
-
Везде почти🤷 Semolina. Safeway, Superstore - точно есть. Может быть в отделе с международными товарами.
-
индусы разные есть, сам видел хорошо делают и реиновеишен и разные работы по ремонту, особенно ситхи больше по работе руками. А с инженерами индусами, кто якобы мозгами работает лучше держаться подальше и наебут и за услуги не заплатят, канадцы часто жалуются)
-
В Калгарі майже ніхто не здає житло через ріелторів. В основному ви контактуєте напряму з власником житла і заключаєте з ним договір (це може бути приватна особа, або компанія). Більшість актуальних об'яв - на сайтах rentfaster, kijiji, fb marketplace. Перечитайте пости в цій групі, багато українців перездають своє житло в зв'язку з переїздом, але вони не ріелтори; пишіть їм напряму і домовляйтесь.
-
Будем!:)
-
Да, я так и буду. "Древний ужас" беру.