UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Только не ситхи, а сикхи)
-
Дякую ✨
-
Везде почти🤷 Semolina. Safeway, Superstore - точно есть. Может быть в отделе с международными товарами.
-
индусы разные есть, сам видел хорошо делают и реиновеишен и разные работы по ремонту, особенно ситхи больше по работе руками. А с инженерами индусами, кто якобы мозгами работает лучше держаться подальше и наебут и за услуги не заплатят, канадцы часто жалуются)
-
В Калгарі майже ніхто не здає житло через ріелторів. В основному ви контактуєте напряму з власником житла і заключаєте з ним договір (це може бути приватна особа, або компанія). Більшість актуальних об'яв - на сайтах rentfaster, kijiji, fb marketplace. Перечитайте пости в цій групі, багато українців перездають своє житло в зв'язку з переїздом, але вони не ріелтори; пишіть їм напряму і домовляйтесь.
-
Будем!:)
-
Да, я так и буду. "Древний ужас" беру.
-
З нашого досвіду, хтось чекав хвилину, хтось - два тижні😁 Десь була інфо, що це пов'язано з вашим ім'ям та датою народження. Якщо воно унікальне, то система автоматично видає витяг. А якщо ви Іван Петренко, то повинна вже підключитись людина і визначити, який з них ви і відправити коректний витяг. Тому довго. Не знаю, чи це правда.
-
Подскажите пожалуйста, хорошую шиномонтажку где есть наши?
-
Приємна новина, теж на пару сотень менше платити
-
@kotikmyrkotik69
-
Спасибо
-
Да, а в чем проблема? Там любой можно купить, и за 120, и за 36 и за 5