UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да, а в чем проблема? Там любой можно купить, и за 120, и за 36 и за 5
-
Логинишься, привязываешь свой номер Fare Entry
-
В приложении онлайн
-
Я знаю несколько кейсов, часто вакансии просто удаляются после закрытия. или про это нужно кричать на весь чат?
-
Автобусний рейс з центру Калгарі (606 5th Ave SW) до Канмору або Банфу всього за 10$! Лише з 24 грудня по 1 січня. Перевізки відбуваються по п’ятницях, суботах, неділях та святкових понеділках. Тож скористайтеся такою унікальною можливістю та зробіть собі чудовий подарунок до свят 🏞️ Квитки - www.onitregionaltransit.ca/banff-canmore/
-
У нас так не общаются
-
Підкажіть, хочемо завезти гроші від продажу майна. Знаходимось вже в Канаді . Гроші на usdt. Підтвердження походження буде. В кого можна взяти консультацію, як це краще зробити, якими порціями, щоб не було питань в податкової і банки не блокували ? Є толковий бухгалтер, хто порадить , як зробити легально ? Чи в кого питати? Чи це все легально?
-
Я з вами не погоджусь. Допомагають, але треба будувати свій нетворкінг, щоб про тебе знали. Для цього періодично робляться івенти по типу завтрашньої зустрічі. По друге - є багато курсів / доповідей / зустрічей де збираються українці і розповідають що і як робиться. Я наприклад в блог писав про резюме та процесс подачі на вакансію - uujobs.ca/blog . По третє - інколи люди ведуть себе як свині, то ж питання не в поганих українцях що не допомогають