UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Туда надо звонить и забронировать гостиницу на две недели.
-
Всем привет я начинающий тату-мастер , ищу желающих сделать себе тату (цена = на расходники 50-150$ в зависимости от размера работы). Работа будет выполнятся в студийных условиях , материалы качественные и одноразовые, так что не беспокойтесь за безопастность и стирильность. Работа будет выполнятся под руководством мастера с большим опытом www.instagram.com/arcticride/ Ближайшие даты записи на февраль. Пишите в личку кому интересно и с наступающим вас !
-
Доброго всім дня, Якщо хтось хоче купити авто не дорого, ось таке повідомлення отримав від знайомого: I know of a car for sale. It is a very good deal. The car is older but has been in a garage all its life. 1999 Chrysler 300M 108,000km $2500.00 Let me know if you know anyone looking please. Деталей не знаю, можу скинути номер телефону.
-
Дивіться у мобільному застосунку ваші ліміти. Можете в банку попросити їх підвищити. Не знаю як то приколупуватися, але максимум спитають походження коштів (від 10 тис., як правило)
-
Треба писати заздалегідь щоб поставити в чергу На сайті ccis компанії залиште або на пошту електронну пишіть
-
CCIS 17й вихід в айрпорту (крайній) маленькі двері прапор Канади і маленький напис CCIS. Звертайтеся нададуть житло на 2 тижні, якщо буде. Якщо закрито почикайте, справ у них багато.
-
Та все же в 15 ?
-
Ребят,завтра работают магазины ?
-
Плюс минус, угу