UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго всім дня, Якщо хтось хоче купити авто не дорого, ось таке повідомлення отримав від знайомого: I know of a car for sale. It is a very good deal. The car is older but has been in a garage all its life. 1999 Chrysler 300M 108,000km $2500.00 Let me know if you know anyone looking please. Деталей не знаю, можу скинути номер телефону.
-
Дивіться у мобільному застосунку ваші ліміти. Можете в банку попросити їх підвищити. Не знаю як то приколупуватися, але максимум спитають походження коштів (від 10 тис., як правило)
-
Треба писати заздалегідь щоб поставити в чергу На сайті ccis компанії залиште або на пошту електронну пишіть
-
CCIS 17й вихід в айрпорту (крайній) маленькі двері прапор Канади і маленький напис CCIS. Звертайтеся нададуть житло на 2 тижні, якщо буде. Якщо закрито почикайте, справ у них багато.
-
Та все же в 15 ?
-
Ребят,завтра работают магазины ?
-
Плюс минус, угу
-
И есть ли завтра мероприятия куда можно повести детей ?
-
Друзі, оголошуємо в неділю, 31 грудня, терміновий мітинг в підтримку України. Якщо в рашистів є час щоб спланувати черговий акт терору, то і ми виділимо годину свого передноворічного часу на те, щоб висловити підтримку нашій країні. Зустрічаємось біля памятника жертвам Голодомору (Holodomor Memorial, Memorial Drive & Edmonton Trail) в неділю, 31 грудня, в 1.30 дня. Мітинг триватиме 1 годину. Так, всі зараз в пошуках ікри до свята, але... 29 грудня рашисти вчинили масовану ракетну атаку на нашу країну, вбивши 39 і поранивши 159 людей. Ця атака стала наймасованішою з початку повномасштабного вторгнення. 158 ракет та дронів "шахедів" атакували міста України, влучивши в пологовий будинок, школи, ліцей, торговий центр, жилові багатоповерхівки, цивільну інфраструктуру. Мета путіна не змінилась. Рашисти хочуть знищити українців. Тільки почитайте їх коменти про цей обстріл... Не будемо байдужі.
-
Купиш
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста адрес , куда нужно отправлять документы чтоб получить справку о несудимости, документы бланки все проплатил и заполнил, не знаю на какой адрес отправлять