UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та все же в 15 ?
-
Ребят,завтра работают магазины ?
-
Плюс минус, угу
-
И есть ли завтра мероприятия куда можно повести детей ?
-
Друзі, оголошуємо в неділю, 31 грудня, терміновий мітинг в підтримку України. Якщо в рашистів є час щоб спланувати черговий акт терору, то і ми виділимо годину свого передноворічного часу на те, щоб висловити підтримку нашій країні. Зустрічаємось біля памятника жертвам Голодомору (Holodomor Memorial, Memorial Drive & Edmonton Trail) в неділю, 31 грудня, в 1.30 дня. Мітинг триватиме 1 годину. Так, всі зараз в пошуках ікри до свята, але... 29 грудня рашисти вчинили масовану ракетну атаку на нашу країну, вбивши 39 і поранивши 159 людей. Ця атака стала наймасованішою з початку повномасштабного вторгнення. 158 ракет та дронів "шахедів" атакували міста України, влучивши в пологовий будинок, школи, ліцей, торговий центр, жилові багатоповерхівки, цивільну інфраструктуру. Мета путіна не змінилась. Рашисти хочуть знищити українців. Тільки почитайте їх коменти про цей обстріл... Не будемо байдужі.
-
Купиш
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста адрес , куда нужно отправлять документы чтоб получить справку о несудимости, документы бланки все проплатил и заполнил, не знаю на какой адрес отправлять
-
Доброго дня! Перездаємо 1 bed беймент в районі зупинки Max Bell station, з 1 лютого (Адрес 2514 10 Ave SE). 7 хв пішки до станції сі трейн. Хороший спокійний район, нормальні сусіди. Пралка і сушилка - власні. Присутні меблі, телевізор, та посуд. Ціна 1650$ + damage deposit 1500. Всі комунальні платежі включно з інтернетом є враховані до загальної сумми. Ідеально підійде новоприбулим.
-
Ні, до отримання також
-
Діло не в нації Мені і індуси колись помагали резюме подати, бо я попросив Хто стукає тому відкривають Якщо сидіти і чекати шо хтось в групі позве саме вас на роботу, то так можна довго сидіти Зараз зима, і важче знайти роботу, це факт Одного бажання працювати мало В кожного досвід свій в пошуку роботи Особисто в мене абсолютно немає бажання допомагати українцям які з першого речення при знайомстві починають розказувати як тут все погано і в Європі було краще і все таке Бо як правило, такі люди себе і в Україні так само вели на рахунок України Я можу помилятись звичайно, але було таке не раз і не два🤷♂️
-
$30, телік + тумба
-
Есть истина в этих словах. Добавил бы ещё, что не хотят подстраиваться под нынешние реалии здесь
-
Я згоден Я не знаю як зараз люди шукають роботи, в мене був свій шлях пошуку Я тоді приїхав саме в пік коли всі приїздили Якось знайшов Але це не універсальний вихід для всіх В кожного має бути свій підхід, бо в кожного навички різні Просто багато людей приїхало без знання мови і навичок, а таких робіт доволі небагато ( клініг, склад, констракшн, мувінг і магазини), вот звідси і проблема На всіх явно не вистачить
-
Привіт, шукаю роботу, шпаклівка, гіпсокартон, плитка, є авто
-
maps.app.goo.gl/PxksNSKNwe3PTsKP7?g_st=it