UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ні, до отримання також
-
Діло не в нації Мені і індуси колись помагали резюме подати, бо я попросив Хто стукає тому відкривають Якщо сидіти і чекати шо хтось в групі позве саме вас на роботу, то так можна довго сидіти Зараз зима, і важче знайти роботу, це факт Одного бажання працювати мало В кожного досвід свій в пошуку роботи Особисто в мене абсолютно немає бажання допомагати українцям які з першого речення при знайомстві починають розказувати як тут все погано і в Європі було краще і все таке Бо як правило, такі люди себе і в Україні так само вели на рахунок України Я можу помилятись звичайно, але було таке не раз і не два🤷♂️
-
$30, телік + тумба
-
Есть истина в этих словах. Добавил бы ещё, что не хотят подстраиваться под нынешние реалии здесь
-
Я згоден Я не знаю як зараз люди шукають роботи, в мене був свій шлях пошуку Я тоді приїхав саме в пік коли всі приїздили Якось знайшов Але це не універсальний вихід для всіх В кожного має бути свій підхід, бо в кожного навички різні Просто багато людей приїхало без знання мови і навичок, а таких робіт доволі небагато ( клініг, склад, констракшн, мувінг і магазини), вот звідси і проблема На всіх явно не вистачить
-
Привіт, шукаю роботу, шпаклівка, гіпсокартон, плитка, є авто
-
maps.app.goo.gl/PxksNSKNwe3PTsKP7?g_st=it
-
В европейском
-
Я никого в лицо не знаю 😂 Вы внизу или наверху?
-
Я тоже
-
Где можно найти сейчас селедку ? Желательно без добавок обычную соленую
-
Хто где ? Мы на месте
-
Автобус едет плохо, поэтому я пешком чапаю. Минут через 20,думаю, дойду
-
А работают они дольше
-
Та нам одного хватит