UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Благодарю!
-
В этом ответе у меня складывается такое впечатление что я навязываюсь на твое личное пространство и ты эйоу, ты как хочешь, но я не пойду
-
И как мне реагировать на как хочешь, я не пойду ?
-
Прям в данный момент есть встреча в Bowness park например)
-
Вот познакомьтесь тут с кем-то и встретитесь 😁
-
Шукаю однокімнатну квартиру для сімЇ з дитиною вік 4 роки, готові заїхати з 1 березня 2024 року, орієнтуємось на ціну не вище 1900$
-
Ну не знаю, может час ещё наверное плюс минус
-
До скольки вы там будете
-
Ну извини🤷
-
Это далеко ужас
-
Вакансія кухаря Шукаємо кухаря для готування їжі 1 раз на тиждень на 3 дорослих на довгий строк, із досвідом готування їжі без глютену та без лактози. Якщо це ви, напишіть “КУХАР” @stasiuessay, та я надішлю деталі. Дякую!
-
Все разом за 30 cad. Якщо окремо : baby lotion+ body wash 10; gripe water+talenol 10; 3 упаковки газовідводиків 10 cad; enfamil 20 cad
-
Друзі, 2023 рок минає, то ж нехай всі проблеми залишаються в ньому. В новому 2024 бажаємо всім мріяти, діяти та втілювати мрії в життя. Скорішого отримання PR-ів, придбання будинків та влаштування родинного гнізда на новому місці 💙💛 В єдності сила, то ж не забуваємо хто ми, звідки ми, та робимо посильний вклад в перемогу нашої Країни. Команда UU вітає вас зі святами та бажає всього найкращого в новому 2024 році! А наші плани залишаються амбіційними, та ми продовжуємо працювати над: ➡️ @uu_calgary - спільнота українців м.Калгарі в телеграмі ➡️ @uucalgary - наш канал з важливими новинами міста ➡️ @uu_adventure - автобусний туризм по Альберті, Брітіш Колумбії та цікавим містам Канади ➡️ @uu_hookah - кальянні зустрічі серед друзів після трудових тижнів ➡️ @uu_jobs - закінчуємо проект з пошуку роботи для українців, зробимо окремий анонс по закінченню Наші друзі та просто гарні люди: ➡️ www.facebook.com/groups/UkrainiansofCalgary/ - українців в Калгарі на фейсбуці ➡️ health-beauty.studio/ - український салон краси в м. Калгарі ➡️ millerlawfirm.ca/ - пані Галина Міллер, допомагає з імміграцією та не тільки ➡️ Пані @ellataxes - допомагає з відкриттям бізнесу, податками та не тільки ➡️ @volunteers_ua - волонтери м. Калгарі United Ukrainians Team
-
С какого времени сегодня бесплатный ctrail
-
Не знаю точно,но я час назад ездил в город бесплатно ,скорее всего уже можно
-
Ну за такие инсайды я не в курсе. Но хорошо хоть закончили наконец.
-
Всіх з наступаючим, ще реально купити десь ікру, може в калинці хтось бачив чи в польському?😂
-
Може десь ближче до chinook ще є?
-
Фрешко whitehorn
-
@am0nshi А оскорблять русскоязычных в чатах можно?
20 Jan 2023, 19:11
221940/376797
4 minutes ago