UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
65 хвилин 😂
-
Тебе хоть близко
-
Всім привіт. З новим роком! 🥰 дайте будь ласка пораду. Ми переїжджаємо в Калгарі в середині березня. В мене сину буде 18 років, він навчається в українському університеті онлайн на ІТ, та в Литовському університеті офлайн на ІТ. Англійська не ідеальна, але достатня для навчання. Підробляє у піцерії на пів ставки. Як можна йому допомогти порадою для пошука роботи у Калгарі? На яку роботу зазвичай беруть студентів і як цю роботу знайти?
-
могли бы уж хоть в новый год без скама
-
@am0nshi @mr_1nkognito @iam_dominicana @Levros96
-
Удaлёнкa, 500-600$ нeдeля, в личку
-
Привіт) Підскажіть, де знайти безкоштовні курси в Калгарі на довгий період? Пів року приблизно) Щоб добре вивчити мову) дякую
-
Вітаю усіх. Прилітаємо у Калгарі, у зв'язку з цим шукаю житло постійне з 01.02 можна трошки пізніше до 01.03 готові почекати. Можливо хтось перездає. Цікавить 1/2 бедрум, недалеко від громадського транспорту, бюджет в рамках 1800 Жити буду я та двое дітей 3 та 7 років.
-
У человека с синдромом Туррета стакан наполовину мудак, наполовину 3.14дор.
-
Интересно звучит про IT, учитывая что во всех рейтингах работа\страна , в Канаде IT до сих пор достаточно весомая профессия. Или же это основано на единичных случаях? Просто интересно, ничего более)
-
Тут достаточно трудно с работой, скажем так. IT вообще не очень. По поводу какого-нибудь общепита (пиццерия та же) - надо везде ходить и разносить резюме.