UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
По поводу кол-ва работы. Предполагал, что фраза человека относится в целом к стране, не к провинции отдельно. Теперь понял. Благодарю.
-
Точно, надо встать оливье поесть. Самое время!
-
Совершенно верно, да. 1 января сказывается, мозг ещё спит😆😆
-
📢Увага батьки! 📚🎒 ВІДКРИТИЙ запис на наші ексклюзивні онлайн-класи, призначені для підготовки ваших малюків (віком 5–6 років) до школи! 🌟✏️ Наші заняття проводяться у невеликих групах по 5 дітей, що забезпечує індивідуальну увагу та веселе середовище навчання з однолітками того ж віку. 🤗👫 Ми пропонуємо гнучкі варіанти групових занять: заняття проводяться 2 або 3 рази на тиждень. Це дозволяє вам вибрати графік, який відповідає потребам вашої дитини та розпорядку дня вашої родини. 🗓️🕰️ Але це не все! Ці захоплюючі заняття будуть проводити наші педагоги, які мають великий досвід роботи з дітьми. 🌈👩🏫 Записавши свою дитину на наші онлайн-класи, ви можете бути впевнені, що вона буде добре підготовлена до шкільного життя. 🎓🏫 Не проґавте цю неймовірну можливість! Кількість місць обмежена. Просто напишіть нам або заповніть заявку на сайті. 📩💻 shabadoo.com.ua/ www.instagram.com/shabadoo_online.school/
-
Подивиться в CIWA
-
-
Отец года Мир PlayStation
-
👋 Ищу комнату с собственным туалетом и ванной для пары с 1 февраля, сроком от 6 месяцев до года, порядочность и своевременную оплату гарантируем, без вредных привычек, без животных, без детей. Тихие, дружелюбные и спокойные, всегда рады помочь. Желательно меблированную с парко местом. Район роли не играет. Рассмотрим абсолютно все варианты! Всех с праздниками 🎄
-
@calgary_it
-
Доброго всім вечора і з Новим Роком! Роз'ясніть нюанси і ситуацію, будь-ласка, коли дитині 5 років, а шість буде перед наступним навчальним роком, якщо ми зараз приїзжаємо, то начеб-то можемо потрапити у підготовчий клас школи? Мене цікавить, чи це безкоштовно? І чи на повний день? Якщо ні, то скільки вартує "продлєнка", не знаю як коректніше пояснити те, що я зрозуміла. Дякую за будь-які роз'яснення і підказки🙏
-
Всім привіт. Їдемо зараз в місто Банф(туди і в вечері назад). 20$ з людини. Э 2-3 місця. Виїзд в 11.30
-
Вот это хорошее, пасиб
-
Тут бы после НГ выжить