UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам ноут + мишку! ціна 750 CAD
-
500 часов нужно по моему минимум, но я точно не уверен
-
Всім привіт! Ремонтую ПК, ноутбуки у Калгарі! Можу виконати роботу приїхавши до вас на хату або в офіс! *Складання ПК і ноутбук новий або б\у для хати або офісу; *зняття паролів з ноутбуків: Windows *відновлення даних з HDD/SSD, зовнішніх та внутрішніх накопичувачів; *переустановка, оновлення операційної системи та встановлення office, захист від вірусів оновити та встановити; *апгрейд: заміна та додавання оперативної пам'яті, заміна ссд з перенесенням системи зі старого диска або перенесення без змін всіх даних; *ремонт та апгрейд техніки ПК та ноутів; *чистка від пилу та заміна термопасти; Займаюся ремонтом комп'ютерної техніки багато років. Виклик мінімально, договоритися можемо при вияснення вашої проблеми. Виконую встановлення програмного забезпечення та оновлення (апгрейд) заліза
-
Бо якби ще констракшн То так Там погода і тд А тут ніби повинно бути стабільніше
-
Ну тогда это не на Амазон)
-
13:00 , це не ніч. І взагалі це божевілля ходити мітингувати в канун передноворічам чи вночі. Якщо ви вважаєте це нормальним на здоров’я. Я вважаю це божевіллям 🤷♀️. Люди повинні цей день святкувати і проводити добре час. А не псувати комусь настрій. Добре що не була в той момент там. І не бачила це божевілля. Люди в цей день відпочиваю. Їй все одно що там за мітинг. І виходить який смисл був всього цього. Я не намагаюся комусь щось доказати. Мені думка чужих байдужа. Я сказала свою думку. І я бачу не тільки я взахваті від того мітингу. Та й взагалі від тих людей
-
Это блин, логично, спросить сначала у супервайзера/менеджера
-
Ааа Хм Дійсно дивно🤔 Думаю що дійсно потрібно запитати напряму Бо навряд в амазоні немає роботи
-
вони дуже продумано все зробили. враховуючи велику кількість людей в новорічну ніч, вони змогли привернути максимальну увагу до своїх проблем.
-
Думаю тоді вам тут навряд дадуть точну пораду Справа не типова ніби
-
це вже інший момент. я проходив по мосту Миру десь о 00:30, вони там шось своє співали, окутавшись у свої прапори і т.д., мені було абсолютно фіолетово. я просто констатую факт.