UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі привіт! Потрібна допомога, підскажіть як подаватися на tax ? І що саме потрібно по документах?
-
І що саме потрібно по документах?
-
И сколько за услуги?
-
Доброго дня,підскажіть хто ближчим часом летів до Калгарі ? Чи давали в аеропорту work permit,чи казали подаватися онлайн ?
-
Дякую)
-
Я платил 126 CAD.
-
На мою скромну думку - це скоріше був виняток. В мене з собою було 2 ноути, їх забрали на "перевірку", не знаю що вони там з ними робили, але вмикати і показувати вміст ніхто не просив. Скоріш за все ваші побратими їм не сподобались з інших причин, може щось у візовій історії чи країнах, котрі відвідували. От і прикопались. В 90% випадків ніхто не змушує показувати вміст девайсів. А якщо наполягатимуть, то нехай самі шукають девайс підходящий для виведення того всього.
-
А взагалі на цьому сайті можна дивиться всі необхідні сертифікати та дозволи alis.alberta.ca/occinfo/certifications-in-alberta/barber-and-hairstylist/
-
будь-яка tax clinic безкоштовно
-
Здається для приватної практики теж потрібна.
-
Здравствуйте,я с Харькова,работаю барбером,буду рад увидеть вас и ваших сыновей и мужей у нас в барбершопе (для Украинцев скидка 5$ на бороду и 5$ на стрижку)Всех благ )
-
Так
-
E-transfer вы имеете в виду?
-
Хто знає як можна получити переказ через емайл?
-
Хто летить 6 лютого Калгарі-Париж? Буду не проти компанії🤗
-
У того человека канадский банковский счёт, верно?
-
Я хочу получити перевод від іншої людини
-
Я не знаю як
-
Так в чем проблема? В приложении банка вроде все указано, что делать? Или нет? У меня в сибсе все понятно
-
згідно правил опис і ціну одразу
20 Jan 2023, 19:11
222845/376211
less than a minute ago