UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Is anyone going to this? I'm here. It's 1pm. No one is here
-
Добрий день, підкажіть про життя в Калгары і може поділитись історією, хочемо переїхати сім‘єю , всі працюють, англійська B1, можу послухати і в лс) Але у двох із них є брп з Англії також по программі для Українців, чи не буде проблем?
-
Ось тут вчора вже почалися різні шоу Calgary Chinese Cultural Centre, 197 First Street SW
-
Дякую)
-
60$
-
Хороший вопрос
-
вільне катання вроді як по вихідних, я говорю за арену яка біля мене знаходиться а уроки, ці всі діла то вже по домовленості, за це не дуже вкурсі)
-
Всім привіт! Можливо хтось знає де проводиться святкування китайського нового року, їхнє шоу?
-
Таке бачу , але чи там можна прийти і кататися з дитиною? Чи мають бути якісь уроки ? Або тільки школа , можливо тільки то для хокею ?
-
критих дуже багато, шукайте ice arena на картах, поближче біля вас)
-
А щось окрім цього ? Може якесь "крите" місце ? Щоб з дитиною)
-
в самому центрі біля зупинки сіті хол, під ялинкою оренда 15 дол. 2 години, саме катання безкоштовно
-
Привіт. Підкажіть будь ласка можливо хтось знає лабораторії щоб здати аналіз крові, окрім “DynaLIFE”?
-
Підкажіть, гарне місце покататися на ковзанах, бажано з орендою, дякую
-
Пишите админу чата.
-
подскажите какие-то криптообменники в Альберте? или онлайн с маленьким %
-
Так кому допомагати - куди іти?)
-
Помогайте. Я к сожалению еще не приехал, то +-20 дней буду тоже готов включиться в помощь. Но физически, по месту
-
Я 2 місяці тому в церкві записувалась на волонтерство - сказали що рук вистачає. Сказали як тільки треба буде - перетелефонують, дзвінка чекаю по нині) довелося в фудбанк записуватись волонтером
-
Волонтеры всегда нужны, даже с нашими проектами. У нас рук не хватает на все
20 Jan 2023, 19:11
2229/372305
3 minutes ago