UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Бухгалтер скажет что лучше иметь в истории ( распечатки, выписки, подтверждение трансферов)
-
Если заполнять налоги с бухгалтером, то сказать подарков на столько то, получали так то
-
И оплатить обучение, которое завалилось
-
И учится
-
Достаточно чтобы прожить 2 года без работы
-
Добре трохи пізніше
-
Я подзвонили мені сказали, що оскільки я транзитом через Чехію, а не перебуваю в ній постійно, то мені не потрібні додаткові документи Якщо у вас було не так, то поділіться будь ласка своїм досвідом
-
Привіт, хтось літав через Lufthansa в/із Канади?
-
Отдай маунт:-(
-
Доброго дня усім! Друзі, потрібна ваша допомога терміново! Серйозні проблеми з зубом, не можу ні їсти ні спати нормально. Alberta Health Card є, подалися на бенефітси, але поки безрезультатно і невідомо коли вони будуть і чи взагалі будуть. Де можна терміново видалити зуб щоб не за всі гроші світу? Можливо хтось стикався з цим і знає яка ціна приблизно? Буду вдячна за будь-яку допомогу!🙏😢
-
організація Centre for Newcomers, я також не знав тому запитав, отримав цю електрону адресу від знайомого але мав трохи сумнівів
-
Пинг плохой и платить неудобно в евро:-)
-
подскажите - организация которая запрашивает у вас данные - тоже что-то вроде "католической общины" - Calgary Catholic Immigration Society, которая может предоставить жилье на пару недель, или чтото другое? не знал, что есть разные организации, что помогают с проживанием..
-
Совесть не позволяет
-
Аааа А я не смог старый акк забросить
-
Да я сейчас на совсем новом аккаунте играю, периодически хожу за маунтами в вотлк/БК
-
Доброго вечора. Допоможіть розібратися будь ласка. Намагаюся звбронювати квитки в Канаду через додаток Condor. Беру квиток економ без можливості повернення. Мене цікавить чи можлива відмінна саме бронювання, якщо щось трапиться. В нас переліт з пересадкою. Чекаю відповідь від ін аерокомпанії стосовно того чи є місця для кішки і салоні.
-
На этом моя удача по жизни закончилась
-
У меня скрин где-то есть что с него оба маунта за раз выпало
-
Нет. Первая и основная ccis и вторая centre for newcomers
20 Jan 2023, 19:11
223314/372699
2 minutes ago