UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та вже розібралась)) дякую) сuaet
-
Благодарю, будем на связи.
-
Ну то так
-
Тоді толку з такої довідки. Можна замовити вже будучи на місці...
-
У разі якщо ви зробили її уже перебувавши за кордоном. А де гарантія, що ви за цей тиждень нічого там не зробили?)
-
Hello
-
Линкедин вообще не умеет в борьбу - несуществующий госпиталь ( с сайтом) который я репортил пару лет назад нанимает консультантов по сей день.
-
Так, cuaet.
-
Можна. Якщо не зміниться законодавство. Тут більше питання тим хто вже в Канаді брати зараз, чи чекати в взяти безпосередньо перед подачею на пр
-
Ну так само можна щось зробити незаконного в іншій країні де ви жили менше шести місяців а Канада навіть і не запитає тому що менше 6 місяців жили
-
@stoner_ministry пришли ему дикпик
-
Всем привет. Кто недавно сдавал мед экзамен? Можете посоветовать место с адекватной стоимость, пожалуйста🙏🏻
-
Добрий вечір. Ми в лютому лише прилітаємо в Канаду. Цікавить питання про довідку не судимість. Ми в Нідерландах прожили більше 6міс. Чи можемо ми тут взяти цю довідку? І чи вона підійде якщо а майбутньому подаватися нa PR (мабуть приблизно через 1-1,5р). Чи в цьому нема ніякого сенсу?
-
Дуже дякую за роз´яснення! Тепер все стало зрозумілим)
-
Дякую 🙏
-
Так, потім будете робити онлайн чек-ін та вводити усі персональні данні або чек-ін в аеропорту
-
Centre Street North Medical Clinic
-
А чего обсуждать? Олеанс сосёд;-)
-
Сто відсотків підтвердилось як ми і думали раніше
-
Думаєш, він скине мені потім грошей? Бо безкоштовно я більше таким не займаюсь
20 Jan 2023, 19:11
223383/372107
5 minutes ago