UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
блин все пропустила
-
та шо случилось расскажите пожалуйста
-
Доброго времени суток . Сдается большая комната в районе Далхаузи .Тихий , спокойный район . Рядом автобусная остановка и продуктовые магазины. Цена 850 $ вместе с коммунальными услугами и интернетом. Адрес 5724 Dalmead Crescent NW
-
Доброго дня! Перездаємо 1 bed беймент в районі зупинки Max Bell station, з 1 лютого (Адрес 2514 10 Ave SE). Контракт до кінця квітня. 7 хв пішки до станції сі трейн. Хороший спокійний район, нормальні сусіди. Пралка і сушилка - власні. Присутні меблі, телевізор, та посуд. Ціна 1650$ + damage deposit 1500. Ціну лендлорд піднімати не буде! Всі комунальні платежі включно з інтернетом є враховані до загальної сумми.
-
Старенький это 7+? 11+?… Посмотрите у Hill’s варианты. Очень хорошие корма. Я покупаю своему лабрадору (10+) www.hillspet.ca/en-ca/products/dog-food#1%7CEAIaIQobChMIiI7fnYDDgwMVedDCBB1Xow8KEAAYASAAEgIhNfD_BwE%7Caw.ds%7Csd&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=hill's%20science%20dog%20food&utm_campaign=&src=google_cpc_hill's%20science%20dog%20food_%7Cdry%7Csenior
-
PS4 Slim 1TB + TV monitor 28ʼʼ + 2 controlers + 4 games 280$
-
Доброго вечора. Продаю де які НОВІ речі, ДЕШЕВО. Нам подарували на Різдво, але дещо в нас вже є, дещо не підійшло по розміру. За детальними фото та іншим пишіть будь ласка мені! Нічна рубашка жіноча M: 10$ (був 26$) 2 шапки чоловічі: 9$ (були 15$) шапка дитяча 4-6 р: 6$ (був 11$) Шкарпетки чоловічі (з вовком)7-11: 2$ (був 4$) Шкарпетки дитячі (блакитні)4-10: 1$ (був 2$) Шкарпетки чоловічі (з махрою, чорні чи білі) 6-12: по 3 $ (були по 6$) Шкарпетки жіночі (напів шерсть) чорні і сірі 39-40: по 3$ (були по 6$) Забирати у Downtown, West Kerby station (синя гілка).
-
Без Ника Пиццолатто они вполне могут справиться: появились первые отзывы четвёртого сезона «Настоящего детектива» По словам критиков, хоть и плане нуара данный сезон явно уступает первым двум, в предлагаемой истории достаточно интриги, чтобы удерживать вас вплоть до самого финала. Премьера состоится 14 января!
-
БГ3
-
Доброго вечора! У звʼязку з переїздом. Перездаємо свій 1 bedroom бейсмен з 10 січня. Контракт ще до березня 2024 року, можна продовжити. Вартість 1300$. Депозит 1300. У вартість входить вода, опалення та інтернет, є парковка біля будинку. Є меблі та посуд. Тихий і спокійний район McKenzie lake SE. За детальнішою інформацією пишіть в приват.
-
Добрий день, який статус можуть отримати пенсіонери за 70 років? Де почитати? Мама має канадську візу СUАЕТ, статус wisitor. Чи правильно я розумію, що вона може отримати дозвіл на проживання на 3 роки, якщо приїде в Канаду до 15.03.24? А потім як, PR же їй не дадуть ? Якщо приїде після, то й дозволу на проживання на 3 роки не отримає? Працювати вона не може. В мене теж є віза СUAET, але з work permit. Зараз перебуваємо не в Канаді. Чи правильно я розумію, що по приїзді в Канаду (до 15.03.24) мені нададуть дозвіл на проживання на 3 роки?Але якщо я пропрацюю рік, і буде знання англійської, то зможу отримати вид на постійне проживання, який не залежить від роботи чи якщо звільнюся, то вид на проживання скасують? Зможу я, наприклад , через рік подати документи на PR й на маму, як одна сім'я? Дякую