UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Без Ника Пиццолатто они вполне могут справиться: появились первые отзывы четвёртого сезона «Настоящего детектива» По словам критиков, хоть и плане нуара данный сезон явно уступает первым двум, в предлагаемой истории достаточно интриги, чтобы удерживать вас вплоть до самого финала. Премьера состоится 14 января!
-
БГ3
-
Доброго вечора! У звʼязку з переїздом. Перездаємо свій 1 bedroom бейсмен з 10 січня. Контракт ще до березня 2024 року, можна продовжити. Вартість 1300$. Депозит 1300. У вартість входить вода, опалення та інтернет, є парковка біля будинку. Є меблі та посуд. Тихий і спокійний район McKenzie lake SE. За детальнішою інформацією пишіть в приват.
-
Добрий день, який статус можуть отримати пенсіонери за 70 років? Де почитати? Мама має канадську візу СUАЕТ, статус wisitor. Чи правильно я розумію, що вона може отримати дозвіл на проживання на 3 роки, якщо приїде в Канаду до 15.03.24? А потім як, PR же їй не дадуть ? Якщо приїде після, то й дозволу на проживання на 3 роки не отримає? Працювати вона не може. В мене теж є віза СUAET, але з work permit. Зараз перебуваємо не в Канаді. Чи правильно я розумію, що по приїзді в Канаду (до 15.03.24) мені нададуть дозвіл на проживання на 3 роки?Але якщо я пропрацюю рік, і буде знання англійської, то зможу отримати вид на постійне проживання, який не залежить від роботи чи якщо звільнюся, то вид на проживання скасують? Зможу я, наприклад , через рік подати документи на PR й на маму, як одна сім'я? Дякую
-
Не можете подати на маму. Так як мама -це окрема сім'я. Але, можливо, мама зможе подати на ПР по гуманитарній програмі
-
Доброго вечора! 1 000 $ разом із комунальними рахунками в місяць !!! 1-НА КВАРТИРА АБО СТУДІЯ + балкон Перездаємо свій контракт з 15.01.2024 по 31.08.2024 з можливістю продовжити у самому центрі Калгарі, Downtown (Chinatown) 5 хвилин до С-train та різних автобусів, зупинки біля дому , транспорте сполучення просто чудове. Будинок знаходиться поруч з Сервіс Канада Залог 1 000 $ Сама квартира маленька але комфортабельна без евроремонта, для одного або двох (пара), квартира перездається з усіма речами як на фото . Ціна з усіма комунальними рахунками та безкоштовним безлімітним wi-fi 10 поверх ліфт працює постійно, пральна та сушильна машини окремо за гроші на 1 етажі, Є парко місце в будинку, але на вулиці біля будинку є також звичайна парковка обидві окремо за гроші. Додатково можемо продати 2-не одіяло, 4 подушки, постільний комплект у використанні 3 місяці, лампа, 1 стілець, Вся домашня посуда та гарнітур кухонний, декор деякий , речі жіночі , що буде потрібно чи сподобається домовимось на місці.
-
Такой вопрос, никто не пользовался бустом в Вотлк классик здесь?)