UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую! А може ви в курсі, потрібно створювати новий кабінет, чи з того, через який робили заявки по QUAET?
-
Завісить від травки))) давайте не будем продовжувати. Не всі проблеми вирішуються швидко🙃всі дорослі люди і це особиста справа кожного.
-
Так чула таке, але про дитину, які більше 22 років. Не знаю чи можна так з мамою. Але думаю консультант більше знає)
-
Ну а зачем зависеть от травки, когда можешь самостоятельно решить данную проблему
-
чи був у когось скам з автодепозитом в e-transfer? від незнайомої людини отримав 200 баксів думаю що це)
-
На cuaet ви подавались на порталі, а тепер потрібен особистий кабінет з gckey
-
boardgamearena. com
-
Сто процентов, самим можно купить дешевле на сайте авиакомпании
-
Добре! Дякую! Буду пробувать ! 🤗
-
Продаю USDT за наличные cad или interac, курс 1usdt/1.3cad Личная встреча Калгари
-
Это не бог, а дух
-
ще не юзав, але мб стане комусь в нагоді
-
І грали
-
І маю друзів які люблять
-
Я люблю
-
Якщо хтось працює як HVAC(sheet metal worker) та можливо є в фірмі посада helper/installer (1 рік досвіду встановлення систем кондиціювання повітря) був би радий якби повідомили =)
-
Я планую коли приїду
-
А ви не знаєте де можна подивитись як правильно файли підписувати для аос?
-
🙌 Вітаю! Шукаю Carpet Cleaner в сервісну компанію в Калгарі. Власник - українець🇺🇦 🔅 Обов'язковий досвід у машинній чистці килимів від 2 років. Знання обладнання та засобів для хімчистки 🔅 Driver License 🔅 Англійська В2 та вище, щоб вільно спілкуватися з клієнтами. Буду рада вашим питанням та резюме в особисті📩
-
Саме про назву щось не пам’ятаю(
20 Jan 2023, 19:11
224170/372750
14 minutes ago