UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
О, цікаво а тим хто використовує при онко -теж до лікаря та терпіти? Чи їм можна.
-
Не, ну ты нет, я тебя знаю
-
Не було алкашів в рідному місті? Я нариклад тільки і пам’ятаю як йдеш зі школи, а по лавочкам обісцяні шахтарі після бутилька. Ви ж не такий?
-
Я ж говорю, я не хочу разбираться. И пример привёл:)
-
тобто ти зараз в одну купу змішав торчків з Мєліка і, наприклад, мене?) Бкру себе за приклад, бо ти знаєш, що я за люина.
-
Я наоборот, только алкоголь и табак
-
Алкоголь ви зовсім не п’єте?
-
Это как для большинства - все русские плохие. Но это же другое, да?:-)
-
Ну а для меня эт правда, все проблемы в основном из-за бошки
-
Лично я категорически не люблю планокуров потому, что у меня исключительно плохие ассоциации с планокурами из родного города. Подстраиваться под местные реалии, что тут любой человек может купить и курить драп практически везде, я не имею никакого желания. Вот и мой ответ🤷
-
Не видела, но лан
-
Пан Дмитро заслуговує на мій погляд піти далеко та надовго з такою моделлю поведінки
-
Я зрозуміла що в мене без шансів в цій порядній компанії🤣 жирна крапка. Потрібно будо брехати що з Закарпаття хоча стійте …
-
заради справедливості, тут майже постійно бачу людей в кабаках в будь-який час
-
Добрый день. Поделитесь пожалуйста опытом. Семья, 2 взрослых и 2 детей. У всех cuaet. Отец пока не выездной с Украины. Если жена получит work permit, сможет ли муж в будущем тоже получить? Ведь программа заканчивается 31 марта и врят ли муж сможет выехать до этого времени. Спасибо
-
нічим не відрізняється від Києва) я до того, що це глобальне явище
-
О, ну Донбасс это отдельный разговор:-/
-
Пишіть в особисті
-
Я думаю в мене специфічний досвід маленького шахтарського міста, але десь так
-
ти описала майже будь-який спальний район відносно великого міста
20 Jan 2023, 19:11
224272/372417