UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
після травки я саме такий
-
я хз, від чого вони кричать, але явно не після травки
-
Рученьки отказывают, кек?
-
Ще й кормити будуть 😁
-
Справедливости ради, уверен, что это не травка:)
-
а ПР дадуть?
-
я люблю свої думки stoned надиктовувати, бо писати важко, кєк)
-
Там эти бомжи после травки всегда орут
-
А ты случайно не один из тех кто орет в даунтауне?
-
Це фініш
-
Вот, я вам прорепостил
-
🆘 ВАЖЛИВО: Візи до Канади🇨🇦 після 15 липня 2023 року (не CUAET) 🔹після 15 липня 2023 всі громадяни України , можуть подати заявку на отримання звичайного TRV для поїздки до Канади відповідно до стандартних вимог. 🔹перебуваючи в Канаді, громадяни України можуть подати заяву на отримання Work Permit/Study Permit їх також можна буде отримати до 31.03.2024 р, дійсних до 3 років, за певну плату через звичайні внутрішні канали IRCC і отримати пріоритетну обробку. 🔹подача буде тільки онлайн (Дозвіл на роботу: як подати заявку) по приїзду і платна — в аеропорту WP з візою не по CUAET видавати не будуть. фін допомога не буде доступна. ➡️ Джерело ✔️ 31 березня 2024: 🔹останній день для в’їзду в Канаду відповідно до спеціальних заходів CUAET (отримати WP) 🔹 останній день для подачі на продовження/зміну статусу по CUAET вже в Канаді. (наприклад з Visitor на Worker - тобто подача на Work Permit всередині Канади, або на Study Permit. безкоштовно для тих, у кого віза видана по програмі CUAET) ‼️ продовжити Work Petmit по CUAET після цієї дати буде неможливо! навіть якщо він був виданий на короткий строк — наприклад через строк дії паспорту. ✔️ Особи з візою згідно з CUAET, які прибувають 1 квітня 2024 року або пізніше, повинні будуть відповідати загальним вимогам для в’їзду в Канаду та не матимуть права на отримання підтримки, в рамках заходів CUAET. У більшості випадків вʼїзд стандартно на 6 місяців (статус — візитор, тобто як було до куает). отримати ворк перміт і фін допомогу буде неможливо. безкоштовне медстрахування буде недоступно. ✔️ 31 березня 2025 — останній день, коли українці , які у Канаді, можуть скористатися послугами поселення (settlement services) , які надаються для громадян Канади, будуть доступними для всіх українців до 31.03 2025р. ➡️ Settlement Services ✔️ фін допомогу також продовжили. заявники повинні в’їхати саме з візою куает до 31.03.24 і податись на отримання допомоги до 30 червня 2024. ➡️ Джерело 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
БТВ, тобі сімейний норкотєк назначив чи в спеціальній клініці? Бо про останні я читав, але ще не звертався
-
оуу, нє. я курю крафтовий гарний стаф, а не масс маркет
-
Он про въезд после 31 марта
-
Самий кращий спосіб: заїхати вам з дітьми, знайти житло, проробити рік, податись на номінацію від провінції (наприклад Альберта), потім подати на ПР (чоловіка вказати теж) і він зможе працювати. Тільки на період розгляду ПР (після підтвердження, що документи вже на розгляді) він повинен бути в Канаді.
-
Так вы ее получаете в паспорт - визу Офицер в аэропорту на основании вклейки в паспорте дает ворк Пермит Вам его дают на основании визы что в паспорте
-
в мене тільки один. Ти знаєш про інших? Хай спочатку доведуть, що то мої
-
Они поделятся
-
Nope
20 Jan 2023, 19:11
224322/371929
5 minutes ago