UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Теж цікавить
-
23:55 😅
-
А що, так можна було?
-
Друзі всім привіт хто може приютити на місяць молодого хлопця в Калгарі допоможіть будь ласка
-
Що в такі ситуації робити
-
Так пробую може хтось допоможе у мене складна ситуація трапилась просто тут з роботою важко а за житло платити потрібно я сказав своєму ленд лордові взяти з мого депозиту кошти за які я зараз не маю заплатити він відмовився і сказав виїзжати
-
Можна повернути податок в Канаді в онлайн режимі
-
Роботу терміново шукати
-
Тоді подають на звичайну туристичну візу і приїжджають як туристи. Ніякого ворк перміту вони не отримають.
-
Вистачить часу, а новий робити(до пів року чекати, ще й слони ловити- хтозна скільки), мій 7 місяців робили*.
-
Он никуда не приходит. Он в аэропорту получается
-
Доброго дня! Маю таке питання, чи можу я прилитіти у Канаду зі всіма документами і візою, але не маючи тільки ворк перміт. Чомусь з сім'ї мені одному не прийшов цей документ, все де можливо було я обшукав і так не знайшов.
-
Вибачаюсь , переплутав, за леттер оф інтрадакшн. Мені не прийшов, у всіх інших є. Я заповнював документи і собі і мамі. Тож мамі прийшов цей лист а мені ні.
-
Всім іншим прийшов ворк перміт? Чи ви про леттер оф інтрадакшн може 🤔
-
Доброго дня! Маю таке питання, чи можу я прилитіти у Канаду зі всіма документами і візою, але не маючи тільки s letter of introduction. Чомусь з сім'ї мені одному не прийшов цей документ, все де можливо було я обшукав і так не знайшов.
-
А хіба дітям дають work permit?
-
Подивиться в мейлі. Часто він не в кабинеті,а саме на пошті. Якшо впевнені що ставили відмітку робота, то має бути все ок і без листа
-
Звісно є. В багатьох не дивляться навіть
-
Вже сутки все перевіряв і нічого нема ( тому і питаю чи є сенс взагалі їхати без цього документу
-
Спочатку давали. І ворк і стаді. Зараз вже ні
20 Jan 2023, 19:11
224659/372305
6 minutes ago