UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вибачаюсь , переплутав, за леттер оф інтрадакшн. Мені не прийшов, у всіх інших є. Я заповнював документи і собі і мамі. Тож мамі прийшов цей лист а мені ні.
-
Всім іншим прийшов ворк перміт? Чи ви про леттер оф інтрадакшн може 🤔
-
Доброго дня! Маю таке питання, чи можу я прилитіти у Канаду зі всіма документами і візою, але не маючи тільки s letter of introduction. Чомусь з сім'ї мені одному не прийшов цей документ, все де можливо було я обшукав і так не знайшов.
-
А хіба дітям дають work permit?
-
Подивиться в мейлі. Часто він не в кабинеті,а саме на пошті. Якшо впевнені що ставили відмітку робота, то має бути все ок і без листа
-
Звісно є. В багатьох не дивляться навіть
-
Вже сутки все перевіряв і нічого нема ( тому і питаю чи є сенс взагалі їхати без цього документу
-
Спочатку давали. І ворк і стаді. Зараз вже ні
-
4К її ціна максимум;)
-
Доброго дня , хто проживав з дітьми в готелі по прильоту , можете написати в приватні , є декілька питань
-
Дякую за допомогою 🙏
-
Подскажите, пожалуйста. Кто оформлял туристическую визу для родственников из Украины. Реально оформить её самостоятельно или лучше к консультанту обращаться? Просто цены у них очень высокие (( И как долго пришлось ждать такую визу ?
-
Дoбpого времeни сyток! Eсть рабoта на удaлённoй оcновe Oпыт: нe нyжен Eсли интеpеснo cтавьтe + в ЛC
-
Добрий день. У когось є якась інфа відносно дії ціх змін при перельоті літаками через Польщу та Францію?
-
Всім привіт . Їду в неділю в джаспер , через Банф . Маю 3-4 вільних місця . Комусь потрібно , пишіть .
-
Доброго дня , Дякую вам , дивлюсь кінець лютого , не встигаю на січень 🫶
-
Добрый вечер, увидел дешевые билеты у WestJet и вспомнил про вас, на 29 января за 389 кад Париж Калгари прямой
-
Це відкладено до 2025 року
-
Летит кто то Париж - Калгари 17 января? Можно с кооперироваться что бы не скучно было
-
Дякую 🙏🤪
20 Jan 2023, 19:11
224671/372245
16 minutes ago