UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Продаю де які НОВІ речі, ДЕШЕВО. Нам подарували на Різдво, але дещо в нас вже є, дещо не підійшло по розміру. За детальними фото та іншим пишіть будь ласка мені! ⁃ Нічна рубашка жіноча M: 10$ (був 26$) ⁃ 2 шапки чоловічі: 9$ (були 15$) ⁃ шапка дитяча 4-6 р: 6$ (був 11$) ⁃ Шкарпетки чоловічі Champion (з махрою, чорні) 6-12: по 3 $ (були по 6$) ⁃ Шкарпетки чоловічі (з вовком)7-11: 2$ (був 4$) ⁃ Шкарпетки чоловічі (тілесні)10-13: 3$ (був 5$) ⁃ Шкарпетки дитячі (блакитні)4-10: 1$ (був 2$) ⁃ Шкарпетки жіночі Calvin Klain (тонкі) 39-40: по 3$ (були по 6$) ⁃ Шкарпетки жіночі (напів шерсть) чорні з сірим 39-40: по 3$ (були по 6$) Забирати у Downtown, West Kerby station (синя гілка).
-
А может кто-то уже работает в Икее, с каким уровнем англ.туда можно стучаться? 6 clb приемлемый или там только с высоким уровнем берут? Буду благодарна за информацию
-
Доступна до аренди 1 -bedroom бейсмент в районі Silverado, SW Calgary .Телефон +1 (403) 966-1161 Слава. Можливо на короткий строк.
-
Доброго дня. Питання про декларування грошей при перетині кордону з Канадою. Знаю що декларувати суми більші ніж 10кCAD готівкою. А як виглядає ситуація з банківськими картами? Умовно якщо я буду мати 10000 CAD готівкою і якусь ще частину на карті, чи я маю це задекларувати. Дякую.
-
Сдаетcя полнoстью оборудoванный: Kaбинeт мacтepa маникюра и кабинет с кушеткой для любого вида деятельности. Oтличный pемонт, светло, чиcтo и уютнo. Wi Fi, музыкa, чaй и кофе для клиентов. Все нeoбходимое оборудование. По всем вопросам обращаться по номеру 403-926-34-72 SW Westbrook
-
Якщо добре шукати то є)))
-
Привіт! Шукаємо будинок або танхаус 3 бед,з гаражем,маємо котика.до 2100 $. Мінімум на рік.можливо в когось є знайомі які здають
-
Все. Привет. Подскажите пожалуйста, кто возит сигареты в Калгари блоками?
-
Дуже дякую за відповідь.
-