UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
@am0nshi он уже сделал для вас толково все.давайте отдачу его труду.
-
Так вот ребята, кому что-то не нравится в этом чате или не хватает ответов, то идите и помогайте людям. Думаю так найдете ответы и для себя и для других.
-
А где заявки на помощь новоприбывающим, а их сейчас с февраля по март будет тьма! Где все кому помогли, ау?!!!
-
Я відправляла через посередників. Та не вигадувала нічого. Просто зайшла на сайт у замовлення, там були варіанти. Ось не бачила варіанту, де курьер прийде додому. Вибрала до себе найближче місце. Там магазин, але і відправляють посилки також. Це не точка Амазону. Цей чоловік мені допоміг, бо це я робила вперше. Шо куди клеїти. Я ще роздруковувала листи зі штрих-кодами у бібліотеці. Читайте уважно інструкцію, що прийде вам на пошту з Амазону, коли ви оформите повернення на сайті.
-
В Калгари как лично я делал: Мы подождали багаж, чтобы просто уже потом прямыми ходом на выход Забрали багаж - Пошли с потоком - оформляли декларации и потом в очередь - в очереди офицер спрашивал типа откуда какой паспорт и нас отвели в офис иммиграционного сервиса - получили WP - Welcome to Canada
-
Там будуть ті ж питання, на які ви будете відповідати в аеропорту в боксі. Раніше це було обов’язково через ковід. Зараз НЕ обов’язково. АЛЕ мене це врятувало, бо пропустили без черги до інших автоматів, і потім без черги на паспортний контроль. Я була 3 чи 4 в черзі на ворк перміт. Після мене вже було дуже багато людей
-
Я летіла навпаки, з пересадкою у Ванкувері до Калгарі. Було 3 години, встигла все за 2 (летіла ейр Канада, але багаж довелося забирати та здавати знову, мене про це попередили, але вперше з таким зустрілась, що потрібно забирати). Я оформила наперед arrivecan (вже не обов’язково), і завдяки цьому пройшла без черг, бо було багато людей