UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да. На ворк пермит подаваться только онлайн из Канады. Ни выплат. Ни бенефитов. Ничего.
-
Соответственно ворк пермит тоже не могут получить?
-
Они уже не могут податься на визу по программе куает
-
Друзі шукаю роботу автомеханік, помічник,, може хтось десь чув що комусь потрібно,або різноробочий, якщо хтось має якусь інформацію поділіться будь ласка!
-
Тільки варіант податися на туристичну візу, в’їхати до 31.03 і податися на врркперміт онлайн. Але це відверто дуже поганий і нереальний варіант
-
Спасибо за ответы
-
треба в zov чатах питать, вони там проводять ці обряди під стрим гундяева
-
10мг это федеральный. 1000мг это полулегальные. Есть шоколадки 1200мг, можно улететь надолго (если что, хватит 50 мг любому человеку)
-
заради справедливості не тільки РПЦ, давай бути об'єктивними і не просто кидатись лайном)
-
Продам диван-трансформер с Ikea Lycksele Идет рама с ламелями + некомплектный матрас 140 ширина см на 200 см длинна В разложенном виде получается кровать дабл сайз За весь комплект 100 $ В лс за подробностями Возможно доставка за отдельную $
-
але дефолтному consumer це неважливо)
-
Папір 😖 але найкраща частина це скотч з Єлизаветою 😂😂😂
-
можемо, звичайно, поговорити про температури випарення terpens, і на що вони впливають
-
спосіб введеня (кєк) немає значення
-
це папір? Канадаська валюта вся пластикова)
-
Курение и пищевые - это две большие разницы)
-
ну наскільки я знаю, то ця традиція ще з язичницьких часів, так само як на Купала тощо
-
Увага!!! Будьте уважні продаючи комусь речі за готівку. Зі мною розплатитися такою купюрою! Це підробка!
-
Ищу подработку на понедельник, есть страховка, fall protection, рассмотрю любые варианты
-
я вже 10 років не живу в України але коли жив то памʼятаю що в нас теж проводили цю дичину, але ж тоді і кацапи були братами та традиції були спільними, зараз дуже добре що традиції з кацапами у нас не спільні
20 Jan 2023, 19:11
225234/371909
9 minutes ago