UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
звичайно, тому якщо я хейчу комуняк, то за конкретні справи, і з доведеними злочинами.
-
Щас мы все говорим, что совок и коммуняки кляті підараси, и все меняли под себя и много чего скрывали. Окей.
-
То есть за примером не нужно далеко ходить, например
-
Привіт! Тут сто раз писали контакт і я загубила коли треба. Нагадайте контакт фармацевта нашого в вптеці, хто може проконсультувати
-
Исторические
-
Ну с другой стороны, история такая штука, которую могут под себя подогнать, если очень нужно будет Так что факты это такое себе.
-
люди читають Біблію і вважають її історичною чи шо. Хоча це не інакше, як фолклор.🤷♂️
-
А есть тут с кем обменять вайз на cibc?
-
як що в Україні вже Різдво відзначають 25 грудня то тоді ніякого отого обряду 19 січня не повинно бути
-
так чудово ж, хай топляться) я оно бачив відос, як якась баришня стрибнула, а там течія сильніше, ніж в Дніпрі, і все, під лід на 5 м від ополонки за секунди віднесло. НУ а далі пізно було
-
Лол, думаешь украинцы такого не делают?)
-
ну 19 січня я не знаю як зараз в Україні але у кацапів це водохрещення називається коли вони готові під спиртом пірнають в ополонки
-
Розусиешь - я не знаю такого слова:-/
-
бо вона так сказала. ЦЕ момент, коли розумієш, але ще не приймаєш.
-
А с чего ты взял, что он ей похерил? У тебя нет примера её хорошей жизни в то время, поэтому тебе не с чем сравнивать
-
за 19 хз
-
моя мати в свої 61 досі не може визнати, що конкретно її життя совок похєрив
-
По какому календарю? Древнеарамейскому?
-
у ті пірнання
-
сьогодні хрещення господнє коли хрестили Ісуса у річці Йордан, а що 19 січня відзначають?
20 Jan 2023, 19:11
225277/371991
less than a minute ago