UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да. Другого варианта быть не может.
-
чекай, вона плаває просто, а не тупа прихильниця. Ще є шанс на порятунок
-
там СОнце тобі в якийсь не той Дім зайшло чи шо? А ну не груби старшим
-
Його ж тоже зеля придумав? Боюсь запитати християнство не він?))
-
Давай может еще полный разбор даты рождения и имени ?
-
Дія (скорочення від «Держава і я», англ. Diia) — мобільний застосунок, вебпортал і бренд цифрової держави в Україні, розроблений Міністерством цифрової трансформації України[1]. Дію було вперше презентовано у 2019 році й офіційно запущено у 2020 році[2]. Точно він придумав?
-
Это сложно объяснить
-
И мне нравится что на все его комментарии по поводу законов, отвечает чувствами
-
мені неясно було, неконкретно)
-
Ахахахахаха
-
до речі, а ну хто ви за зодіаком?
-
тобто процес тепер нотаріус\юрист -> місцевий мінюст -> fin?
-
Я хз кстати как люди сохраняют традиции разные культурные, ну кроме как еды, у меня насток нет времени и сил чтоб таким заниматься
-
та і поміть, тут всі пишаються, що вони канадці. Бренд навіть є продуктовий Proud Canadian чи якось так.
-
Ну ircc має поки ще в сраці ці апостилі і буле приймати які і раніше. Тому диплом потрібно через вес як і раніше. Але наприклад довіреність в Канаді від українця не потрібно обов’язково завіряти в посольстві, можно завірити (в канадському Мін’юсті чи де там) і по ідеї Україна має її приймати. Тобто інший шлях легалізації
-
ті самі народні костюми
-
починай із себе ;) я неймовірно радий, коли бачу, скільки в нас талановитої молоді, яка ще може навіть зберігати традиції і привносити щось нове
-
Вон сколько людей до сих пор хотят совок
-
Прост никто не берет в учет что мы независимая страна не так много лет, и на прогресс нужно время и смена поколений
-
я так і не відстрілює, що це значить) наприклад. якщо мені диплом завірити, то процедура стара лишається? А якщо генеральну зробити?
20 Jan 2023, 19:11
225656/371630
8 minutes ago