UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Буду оч благодарна за инфу
-
Ну там над смотреть на подкладку или любые будут хорошие?
-
Ну если они хорошо выглядят и сидят, а еще в них тепло - то они хорошие и теплые
-
Личный опыт, который работает почти везде.
-
Личный опыт или пиздеж ?
-
Я 20 буду лететь , постараюсь написать сколько времени займет получение ВП в Калгари
-
Чем дороже - тем лучше.
-
Thank you very much for the update. Wish you in all your endeavours 🙋🙋🙋.
-
Хтось може проконсультувати про сейвінг аккаунти куди і як краще покласти гроші для мортгейджа ?
-
В Ванкувере тоже могут помочь с отелем на первое время ? (Бесплатно )
-
Через 2 години з моменту прильоту вже лежали у готелі
-
Прилетіли у минулий четвер WP отримали приблизно за хв 30
-
Доброго дня, шукаю сусідку для спільної аренди без шкідливих звичок та домашніх тварин . Або підселення як варіант. Розглядаю для аренди райони SW та SE.
-
Not a problem. Additionally, I would also recommend to watch CBC channel for daily news. Because CELPIP sometimes uses such conversations in their Reading and Listening part. Also, it will help you get used to hear daily english talks
-
Тоже подались 15 декабря У них на сайте было написано с 22 по 2 офис закрыт Думаю в это время никто не работал Так что из-за этого ждать дольше
-
WES або аналогічні сервіси Іншого не існує
-
Вітаю! Як підтвердити диплом спеціаліста для подачі на РR? Я так розумію, тут є або магістр, або бакалавр. Хтось може підтверджував саме спеціаліста?
-
Доброго дня усім. Порадьте будь ласка бухгалтера для сплати податків у Калгарі.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста по какой программе подавались? И как податься на номинацию от провинции?
-
Кишка на колбасу в канадіа таєр
20 Jan 2023, 19:11
226349/374920
13 minutes ago