UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ти не читаєш, що я пишу?
-
Ну пляж есть пляж
-
Не все однаково
-
Разве ніет? Нєт
-
Ну то як ти ніде там не була, то про що ця розмова?)
-
Прост разные цены
-
Разве все это не одинаково ? Доминикано, Куба, Канкун?
-
Мать, коли летиш в оленклюзів готель, там має бути ще дуже багато чого крім пляжів, еге
-
А потом можно и умирать
-
Не, хочу вначале туда
-
Ну не только цены
-
На другую планету, и там и остаться
-
50/50. Писали про відмови якшо приїхати без члена родини-українця. Офіцеру нп зрозуміло навіщо так робити і схоже на фрод
-
Ніхто не в курсі хто з України ліки може привезти?
-
до Коста Ріка требо було там пура віта
-
Продам Timberland Euro Hiker Waterproof Boots❗️ В гарному стані ,розмір EUR 39.5 Ціна - 45$ Локація- SW,glenbrook
-
Ні) але тут питання-ви найшли роботу висилаючи це резюме чи приходили і спілкувалися? І чи правильно я розумію, що ви не в Калгарі працюєте?
-
Доброго вечора, народ підкажіть будь ласка , чи можна десь в Калгарі купити стіки до glo чи айкоса
-
Добрий день! Можливо у когось із чату є/була такая ситуація і ви можете дату пораду по пошуку роботи, буду дуже вдячна) Я по професії медична сестра, мій чоловік - офтальмолог, ми дуже добре розуміємо що це за професії в Канаді (розповіді типу "ліцензія", "перенавчання", довго та дорого ми знаєм досконально). Мене цікавить, у кого такі професії, хто куди зміг влаштуватись хоча б на якусь роботу? Як бути з резюме, якщо досвід є тільки у медицині, і для вакансії "офіціант/кухар" і тд він просто не підійде? Можливо у вас є знайомі із такою ж самою ситуацією, буду вдячна за інформацію)
-
CIrcleK або заправки
20 Jan 2023, 19:11
226436/372052
43 minutes ago