UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам Timberland Euro Hiker Waterproof Boots❗️ В гарному стані ,розмір EUR 39.5 Ціна - 45$ Локація- SW,glenbrook
-
Доброго вечора, народ підкажіть будь ласка , чи можна десь в Калгарі купити стіки до glo чи айкоса
-
Добрий день! Можливо у когось із чату є/була такая ситуація і ви можете дату пораду по пошуку роботи, буду дуже вдячна) Я по професії медична сестра, мій чоловік - офтальмолог, ми дуже добре розуміємо що це за професії в Канаді (розповіді типу "ліцензія", "перенавчання", довго та дорого ми знаєм досконально). Мене цікавить, у кого такі професії, хто куди зміг влаштуватись хоча б на якусь роботу? Як бути з резюме, якщо досвід є тільки у медицині, і для вакансії "офіціант/кухар" і тд він просто не підійде? Можливо у вас є знайомі із такою ж самою ситуацією, буду вдячна за інформацію)
-
Моя знайома офтальмолог влаштувалась в клініку перевірки зору на ресепшен. А медсестри влаштовуються в будинки престарілих, патронатними медсестрами для літних лбдей. Тільки там потрібно з ліцензіями розібратися. Я вам рекомендую записатися на консультацію персональній до емплойер консультанта. Або на сацті alis подивиться вимоги до цих професій
-
Дякую)
-
Дуже дякую)
-
Можно прийти в отделение, справка будет готова через день, приходишь и забираешь. Не знаю, во всех ли отделениях так, я брала в Tsuu T’ina police .
-
Хоча для тих хто в Калгарі, можете йти в Шератон, там приймають на роботу, інфа двох місячної давності, але наших дівчат там купа
-
В минулому році в готель можна було без проблем влаштуватися Але ж знову таки В готелях вам можуть не дати full-time Тому будьте готові працювати в середньому 6 годин, а то й менше