UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну так вам потрібно було за 22 ще подати. Запитайте в бухгалтера можливо вона може подати за вас дістанційно, може через кабінет сра якшо у вас є.
-
Которые могли бы получить в этом
-
Макс срок 10 лет на сколько лет назад можно заполнить
-
В лучшем случае просто через год получите деньги в худшем пеню
-
Всім вітання . В чудовому 3-к танхаусі де живуть приватні хлопці з України. Здається 1 кімната з 15 січня . Все включно. Район Huntington hill. 800 $ . Ласкаво просимо
-
To get the benefits and credits you may be eligible for, you need to do your taxes each year. Even if you have little to no income, you should still file your tax return because you could get money back. Буквально от СРА
-
(И не знал )
-
Дякую!!!
-
Ви ж розумієте, що ви ще рік назад мали податися. Це ж не складно. Навіщо це робити. Повернетесь і подайте за 2 роки
-
Это уже зависит от вашей конкретной ситуации. В теории - да. На практике, если что-то что вы не считали прибылью, оказалось прибылью де факто, то пеня / штраф, и чем больше лет пропущено, тем больше собственно.
-
Тобто якщо я не подамся на налоги в цьому році то за це нічого не буде окрім того що мені не виплатять кошти?
-
Привіт всім! Хотів би висловити свою вдячність всім учасникам цього чату. Дуже сумно, що більше ніколи не повернуся у своє рідне місто, поки триває ця складна ситуація. Я хочу подякувати всім, хто мені допомагав з переїздом і знайти житло - ваша допомога була неймовірно цінною. Величезне людське спасибі вам. Будьте обережні та бережіть себе, будь ласка.
-
Реально. Це десь аналог 50к офіційної зарплати. Живуть же якось люди з одним income в сімʼї. Середній по Канаді десь 40к с копійками
-
Добрий день)ні,вже все забрали
-
Ребят, кто выводил юсдт на револют евро были какие то траблы с фин мониторингом? Холды и тд
-
Вест джет самый дешевый, Париж - Калгари
-
West jet Париж - Калгари
-
7B3D5PE промо код на скидку 15% у Вест джет
-
Дякую
-
У Францію можна подорожувати по безвізу? Слухай, купа інформації є в закріпах та на ютуб каналі. Варто спочатку почитати/подивитись, щоб знайти відповіді на більшість питаннь ;)
20 Jan 2023, 19:11
226595/372058
4 minutes ago