UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В розшуку в Україні Наприклад подався аплікант і довідка чиста в нього але за період подачі наприклад зробили закон і зобовʼязали всіх стати на облік а хто не став - кримінальне провадження І в офіцера справка без судимостей але якщо він подивиться open data bot то виявиться що ні Звісно це як завжди up to officers але мені цікаво чи хтось за таке чув взагалі аби не виявилось що це знову фантазії міграційних консультантів Бо якщо це правда і всім хто не стане облік почнуть паяти кримінальні справи то це може бути фіаско братан
-
А що там пишуть ?
-
Є офіційний сайт, навіщо шукати підтвердження чиїхось фантазій?
-
Но никаких других верификаций через сторонние ресурсы не канадских справок офицер не будет делать - не его работа. Вот запросить свежую - пожалуйста
-
Или справке месяцев 5 но еще раз заезжали в ту страну на 90 дней или сколько там требуется
-
Конечно все это риторика и любой офицер может как запросить даже новую хотя старой неделя только, если выйдет какая-то инструкция а-ля «все справки от такого то дня такой-то страны недействительны»
-
Я как вкинули законопроект в разработку дискутировал на эту тему. Все сводится к тому что свежая справка (6 месяцев) обычно офицер не заморачивается. 1 год - 6 месяцев - на удачу Больше года - более вероятно могут запросить посвежее и имеют право.
-
Все, що треба знати, щоб не вестись на ідіотські вкиди ;)
-
Де дивитися я вибачаюсь цей розділ
-
Подивитись відео про податки в відповідному розділі
-
По ній ви можете заповнювати декларацію на онлайн платформах або віднести до бухгалтера)
-
Добрий день , я отримав форму T4 в програмі , що з нею далі робити ?
-
Сдается комната,Fortalice crescent SE,Calgary. Цена 900 со всем и едой включительно .Очень вкусно готовят хозяева каждый день,вы сэкономите время для себя ,вам не нужно будет постоянно готовить,у вас будет всегда полный холодильник и новые ,свежие блюда каждый день ,которые будут готовить для вас.Хозяева очень добрые ,интеллигентные ,пожилые люди,всегда пойдут на понимание с вами.
-
Або можете звернутись в безкоштовні такс клінік в імігрантських центрах
-
куплю,коли можна забрати?
-
Ми вже вище розбиралися в довідці і дійшли колективного висновку що кримінальне провадження відображається в довідці з моменту винесення підозри, поки до підозри дійде діло то вже багато хто громадянство отримає не то шо пр.
-
t.me/uu_calgary/49461
-
Вибачте, а хто вам таке сказав)
-
Так, схоже. Але використати можна тільки на купівлю житла або на пов’язані з ними витрати протягом 30 днів
-
Ви теж не чули за open data bot ? Маю враження що якісь боти починають напускати жах на чат спільноти канадські
20 Jan 2023, 19:11
226675/379250
18 minutes ago