UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Почитайте якийсь сайт на якому є все ))) Вам дівчат в кіно треба водити ))
-
Бо вони шукають по різним авіалініям, щоб дешевше. Не дуже відповідальна або велика шосьтам ейр ось і буде відміна рейсу. Сам ківі не оператор, він агент.
-
Но отвечает уже другой орган, так то да.
-
Громадянство теж можуть забрати ;)
-
Ну підозру на самом то деле можно было бы быстро, нет ? Не важно, раз обсуждали и я пропустил то не буду поднимать заново. ПР не спасает от передачи/ депортации/ remove orders . Только гражданство
-
Тут пиши
-
ТРЕБУЮТСЯ РАБОТНИКИ! Уважаемые участники, хочу объявить что мы ищем амбициозных и целеустремлённых людей которые присоединяться к нашей команде в финансовой сфере. Мы предоставляем возможность для финансового роста и личного развития в сфере бизнеса. Присоединившись к нам, вы станете частью сообщества предпринимателей, где поддержка и обучение являются ключевыми компонентами нашего успеха. Кому интересно, пишите в личные сообщения!
-
Та господь з вами яка деза Запитав у колег по нещастю Не тригеріться
-
Тому треба включати критичне мислення і перевіряти інформацію в офіційних джерелах, а не розкидати дезу по інших чатах ;)
-
Ви вже про інше. Я виключно про реквізити витяга. Я на вірю в депортацію тих, хто на пмж на цих підставах. Не було прецедентів. Будем дивитись. А шо стосується чи можна підозру швидко, то може і можна, а ресурс має бути та механізм
-
Я не чула саме це. Але до цього чула багато цікавого. То перед візою фейсбук перевіряють то ще шось.
-
Тут є люди які були на тимчасовому захисті, полетіли в Канаду, повернулись в Європу і знову в Канаді 😄
-
Доброго дня . Чула що е можливість зробити сін номер у аеропорту. Хто знає , дайте інформацію як знайти . Прилітає мама яка не розмовляє англійською вона не зможе дізнатися сама .
-
Всім привіт. Хочу вам запропонувати шапочки та мітенки річної роботи , 30$ локація Downtown. Зігрійтесь в цю холодну зиму
-
Та, 18 то ще не вміють нічого і не знають як воно правильно вправи робити 😁
-
Це неправильна інформація. Хоч і розповсюджується нібито як від сервіс Канада
-
В Калгарі такого нема
-
Номер телефону канадский додайте в профиль
-
Якщо почуваєте в собі потенціал ясновидіння, то його потрібно ефективно реалізовувати - букмекерство, форекс, крипта)))
-
Це ви?
20 Jan 2023, 19:11
226698/372305
4 minutes ago