UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я серйозно думаю над цим. В 2012 переїзд в Київ, в 2018 в Болгарію. Як думаєте маю відчуваючу сраку?)) але потрібно у флуділку
-
Так що зустрінемося на вечірці апатрідів 🙂
-
І про війну я була мінімум за пару місяців впевнена (з початку зими) про цей закон я теж влітку ще зрозуміла, хоча всі мої друзі юристи розказували що це бред, правова держава, не дозволить суспільство
-
Не рекомендую брать у наших, были уже случаи разводов
-
Мене дуже дивують люди, які прокинулися 24 і не очікували війни. Байден за декілька місяців публічно заявляв, що буде війна.
-
Не, ну это понятно, наши перекупы хитрожопые
-
добрий день шукаю роботу цікаві будь-які вакансії допоможіть будь ласка
-
А, ты просто говорил что в авто бизнесе
-
Здається 1+den квартира з балконом. З 15 січня-1 лютого. Знаходиться за адресою 81 Legacy SE. Поряд автобусні зупинки,Sobeys та інші магазини та кафе. Також поряд є Registry,Dollarama. Квартира з усією необхідною фурнітурою. Є своє парковочне місце Ціна 1550 (опалення+вода включно). Додаткова плата за інтернет та електроенергію. Damage deposit 1550. Усі питання в особисті повідомлення 🙂
-
Но я про продажи с рук
-
А я не продаю машины
-
Сам у себя деньги отбираешь?
-
Ой та хто такий Байден (с)
-
Научены на жигуляторах и ланосах
-
Доброго дня! Шукаю роботу. Англійська початкова. Маю досвід роботи на будові,на фабриках,на складах,є опит forklift operator . В Канаді працював в Амазон кур'єром . Розгляну всі варіанти
-
"Так а шо, надо семью кормить!"
-
Дуже дякую 🙏🏻
-
Аренда) Да и то, не с рук
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як шукати сімейного лікаря? (По пошуку в групі не можу знайти такого допису)
-
Всем доброго дня . Подскажите, пожалуйста, кто-то отправлял с Украины посылку в Калгари через НОВУЮ ПОЧТУ? Смогли получить, не было ли трудностей. Заранее благодарю за обратную связь 🫶🏼
20 Jan 2023, 19:11
226729/372767
4 minutes ago