Вітаю!
Мене звати Яніна. Я вчителька англійської мови з досвідом більше 14 років. Вже майже рік очолюю волонтерський проєкт для українців «English Bunny» 🐰 з вивчення англійської мови (t.me/englishbunny).
«English Bunny» це безкоштовний (Телеграм) канал з вивчення англійської для українців з різним рівнем володіння мовою. Проєкт направлений на максимальне занурення в англомовне середовище.
1️⃣ Що там?
Кожного тижня за щотижневим планом на каналі я опубліковую матеріали для самонавчання (слова, вирази, ідіоми, правила читання/вимови, скоромовки, граматика, вправи, ігри, аудіо файли із текстами та завданнями та інше).
2️⃣ Як переглянути попередні матеріали?
Теми та матеріали змінюються з часом. Тому, всі попередні щотижневі плани із посиланнями на дописи закріплені📌 на каналі зверху для зручності пошуку.
За відповідними хештегами в пошуковому віконці на каналі можна знайти багато попередніх тем, які стосуються: граматики із вправами та іграми, виразів, ідіом, вправ на аудіювання та читання і т.д. (Наприклад: #Grammar #Games #Reading #Listening #Vocabulary)
3️⃣ Хочеш розговоритися?
Щосуботи на каналі проводиться онлайн розмовний клуб 💻 з носієм мови із США🇺🇸.
Щочетверга проводимо розмовний клуб 🗣 із носіями мови з Канади🇨🇦 у м. Калгарі.
Слідкуйте за каналом, щоб зареєструватися на розмовний клуб (реєстрація обов'язкова) та слідкуйте за новими дописами щодня.
Дякую усім за підтримку мого волонтерського проєкту! 😊
До зустрічі!
З повагою,
Яніна
@englishbunny