UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В vfc global нам давали
-
Vielen dank
-
Это не чат про куаэт, это чат про город Калгари и что с ним связано
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, пришел запрос на вклейку визы Где я могу взять письмо соглашение на обработку персональных данных?
-
Смотрите цены здесь. Или в flyers. Онлайн цены обычно дороже, туда доставка включена. www.facebook. com/groups/216138353288154/?ref=share&mibextid=NSMWBT Ещё есть приложение flipp. Тоже советую для поиска различных скидок
-
По году рождения в Альберта сейчас ; 2017 - прискул, 2016 - 1 класс, 2015 - 2 класс. В Онтарио с 4х.Прискул только 3-4 часа, дальше продленку платить, около 500 дол. И то если будут места .
-
Вам нужен ещё один Админ для этого
-
З SIN номером будьте обережні. Старайтесь його нікому не давати,а якщо даєте,то сильно доколупуйтесь для чого
-
Хтось ходив в Center for Newcommers в Калгарі? Вас питали SIN?
-
Я тільки на котячому літері виграю ~15бакс/місяць
-
Там фрукты-овощи сильно дешевле, мясо/креветки не дорого, большой выбор "всего остального" в виде консерв, чипсов, cereals. Это нужно первый раз пару часов там погулять посмотреть все. Сегодня кстати черная пятница
-
Найдіть когось з картою і напросіться походити. Я ж не знаю що ви купляєте Вам тебе зрозуміти чи є сенс в косткі саме для вас
-
Там об'єми. Якраз для вас
-
Нащо бажано звернути там увагу підкажіть будь ласка 😊
-
Имхо, проблема в костко в том, что ты "попадаешься" на удочку того, что там просто ОЧЕНь много всего и в больших упаковках и ты берешь целые кучи всего, и в итоге оно в сумме выходит довольно много:-)
-
5 людей це тільки Costco? Я дома в метро їздив, жінка його ненавиділа🌚
-
Стосовно мяса в праві. Так само з молоком. Ціни +/- одинакові Але багато чого всеж дешевше
-
Все читаю і слухаю за костко, нам ще не було нагоди туди потрапити, але я зайшла на їх сайт і не побачила супер цін. Мені здається, що м'ясо і інше можна по акціях купити дешевше в волмарті і суперстор. Чи може я помиляюсь? Розкажіть будь ласка.
-
Якщо є кіт,то тільки на котячому літері можна наекономити на мембершип за рік😄
-
Там норм брати те,що не портиться) Але ми там всеодно 80% всього купляємо
20 Jan 2023, 19:11
22701/372227
less than a minute ago