UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт) куплю одне ліжко Квін і два Твін..з пропозиціями пишіть в особисті..
-
Какая татуировка!
-
CircleK, заправки, оф сайт
-
Українці мають право мати два діючих закордонних паспорти
-
Это опять чисто про людей ) механикусы эти)
-
Привіт, може підскаже хтось Коли прилітаєте у калгарі аеропорт, вам видають ворк перміт Також говорять що мають видати якусь медичну форму, це так?
-
Имхо, все тома ереси хоруса тоже ок. Правда пропускал филеры
-
И по альфа легиону / renegade god вкусно отдельно
-
Новая масштабная игра во вселенной Гарри Поттера уже в разработке. Деталей пока нет, разрабы поделятся инфой когда будут готовы.
-
И почти без орков )
-
Демоны, предательство тут и там , драма, разврат, раздражение во всех смыслах, Эльдары, падение примархов, эпичная резня между бывшими братьями и галактика в огне. Романтика же
-
Первый раз про такое слышу. Мед обследование вы должны пройти сами в клинике из списка.
-
Якщо калгарі це перший аеропорт, то так А якщо ви летите через Торонто наприклад, то ви повинні зробити його в Торонто Це я про ворк перміт кажу А мед форми не дають ніяких, це щось не так зрозуміли можливо
-
Його можна замовити онлайн І прийде по пошті десь за 1-2 тижні Я так собі робив
-
Можна дистанційно закрити банківський рахунок в Канаді будучи в Європі наприклад
-
Тобто якщо маю евро кешєм, чи не буде в разі чого проблем з обміном?
-
Мы будем лететь 19го, сам не уверен что разберемся но по возможности сниму на видео куда идти что говорить и тд
-
Підкажіть будь ласка. Як в Калгарі з обміном Евро на CAD?
-
Я міняла по приїзду все ок.
-
Привіт, усім! Планую переїзд у Канаду. Маю польську освіту по нафтогазовій інженерії. Хтось працює по цій сфері з присутніх тут? Відпишіть, будь ласка!🙏🏾
20 Jan 2023, 19:11
227602/372106
12 minutes ago