UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не потрібно, якщо ви без роботи то попросять показати виписку з банку що у вас є гроші
-
Ну да.. просто во вселенной где существует древний рой, боги хаоса, мертвые которые идут и еще куча всякой нечисти, великие войны и т д- читать про очередные споры людей скучновато. Но возможно я ошибаюсь, я попробую
-
-
www.facebook.com/marketplace/item/745384790796498/?mibextid=dXMIcH Якщо не фейк, то ціна дуже гарна
-
Я уже в електронній черзі на доступні дати для аппоінтмену ще з 15 листопада і 0 привіта 0 відповіді Дописатись і дозвонитись в Ембасі в Едмонтоні неможливо, можливо хто підскаже як тут бути?
-
Вітаю, такеж запитання
-
На перший час винаймаєте якийсь airbnb і наполегливо шукаєте постійне житло. Зараз велика конкуренція, тому згодиться все, що може підвищити ваші шанси, якщо у вас ще немає місцевої роботи: - якщо є збрерження в банку - показуєте їх; - якщо працюєте віддалено в Україні чи деінде - якісь папірці про зарплату (перекладені, звісно) теж підійдуть; - побудуйте гарні стосунки з власником airbnb і попросіть написати референс на вас як гарного орендаря.
-
Всім привіт, є вільна кімната, ціна 700 + частина комунальних 80. Район Huntington Hills
-
Ещё рекомендую ютуб канал The station